Concurs naţional al elevilor deficienţi de auz, la Iaşi

miercuri, 08 iunie 2016, 01:50
1 MIN
 Concurs naţional al elevilor deficienţi de auz, la Iaşi

Ca în fiecare an, Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu“ din Iaşi organizează Festivalul Naţional de Teatru de Păpuşi şi Pantomimă „Prichindeii veseli“, eveniment aflat la cea de-a VIII-a ediţie, eveniment care va avea loc în perioada 9-12 iunie.

Festivalul este organizat pentru elevii cu deficienţe de auz din românia), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz „Virgil Florea“ din Iaşi şi Casa de Cultură a Studenţilor. „Festivalul oferă elevilor un cadru propice pentru afişarea talentelor şi se înscrie în seria proiectelor de succes iniţiate de Liceul Pavelcu, reprezentând un moment de referinţă pentru învăţământul special.

Festivalul se desfăşoară pe trei secţuni: Teatru de Păpuşi, Pantomimă şi Film şi reuneşte peste 150 de elevi cu deficienţe de auz din 11 şcoli speciale din oraşe precum Vaslui, Timişoara, Bucureşti, Focşani, Buzău, Suceava, Sibiu, Galaţi, Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi“, a menţionat Marlena Vasiliu, directorul Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu“ din Iaşi. Competiţia va avea loc vineri, de la ora 9 pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, iar intrarea este liberă pentru toţi cei interesaţi. 

 

Comentarii