Copilul „omorât” la Costuleni şi aruncat într-o râpă, TRĂIEŞTE!

joi, 15 octombrie 2015, 14:24
1 MIN
 Copilul „omorât” la Costuleni şi aruncat într-o râpă, TRĂIEŞTE!

Copilul din Costuleni, prezentat ca fiind mort (aruncat într-o râpă), trăieşte şi este teafăr. În imaginea dată publicităţii de către poliţişti apare fratele mai mic al celui care a murit.

Pe 9 iunie, mama copilului Alexandru Andrei Agape, în vârstă de zece ani a reclamat la poliţie dispariţia fiului său. Pentru că familia nu avea poze cu copilul dispărut, poliţiştii l-au fotografiat pe un frate de-al său, care seamănă leit cu cel dispărut, apoi fotografia a fost distribuită în mass-media din toată ţara.

“Nu am avut atunci poză cu Alexandru, am găsit mai târziu. Însă poliţiştii aveau nevoie de o poză cu el aşa că s-a decis ca să fie fotografiat fratele său. Este mai mic decât Alexandru, dar seamănă mult”, ne-a spus mama copilului.

Aceasta ne-a arătat o fotografie cu chipul copilului decedat, găsit mai târziu. Această fotografie cât şi certificatul de naştere al copilului au fost aduse ieri de către poliţişti şi încredinţate familiei.

Astăzi, reporterii Ziarul de Iasi l-au fotografiat pe copilul “dispărut” jucându-se în picioarele goale (FOTO), cu părinţii săi, în satul Covasna, din comuna Costuleni. 

Comentarii