CSM Bucureşti a câştigat Cupa României la handbal feminin şi a reuşit eventul în 2017

sâmbătă, 20 mai 2017, 18:16
1 MIN
 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României la handbal feminin şi a reuşit eventul în 2017

Campioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a câştigat sâmbătă, la Ploieşti, Cupa României, după ce a învins formaţia SCM Craiova în finala Turneului Final Four, cu scorul de 33-21 (18-11). Cu ocazia finalei Cupei României, CSM Bucureşti le-a oferit plachete şi flori jucătoarelor care părăsesc clubul sau îşi încheie activitatea – Cristina Vărzaru, Carmen Martin, Linnea Torstensson, Cristina Nan, Simone Bohme, precum şi antrenorului Per Johansson, care va fi înlocuit din sezonul viitor de daneza Helle Thomsen.

CSM Bucureşti şi-a egalat performanţa din 2016, când a cucerit de asemenea titlul şi Cupa României. Echipa din Capitală încheie astfel sezonul cu eventul, dar şi cu medalia de bronz în Liga Campionilor. Tot sâmbătă, în meciul pentru medalia de bronz, CSM Bistriţa a învins pe CSM Unirea Slobozia, scor 32-31 (15-16).

În semifinalele Turneului Final Four de la Ploieşti, SCM Craiova a învins pe CSM Bistriţa cu scorul de 37-26 (19-11), iar CSM Bucureşti a trecut de CSM Unirea Slobozia, cu 37-28 (18-13). Prin calificarea în finala Cupei României, SCM Craiova şi-a asigurat participarea în Cupa EHF, indiferent de rezultat, având în vedere că CSM Bucureşti este campioană şi va evolua în Liga Campionilor. Celelalte două echipe româneşti care vor fi prezente în Cupa EHF sunt Dunărea Brăila (vicecampioană) şi HC Zalău (locul 3).

    

Comentarii