CSMS şi-a pierdut căpitanul

luni, 09 februarie 2015, 02:43
2 MIN
 CSMS şi-a pierdut căpitanul

 

Olah va rata o bună parte din retur din cauza unei accidentări n CSMS Iaşi – FC Alaşkert Erevan 2-0 (1-0), într-un meci amical disputat ieri

 

 
CSMS Iaşi a disputat ieri un nou meci de verificare în Antalya, unde se află în cantonament. Jucând în compania FC Alaşkert Erevan, formaţie situată pe locul V în campionatul Armeniei, eşalon care cuprinde opt cluburi, gruparea ieşeană a învins cu 2-0 (1-0), graţie golurilor reuşite de Onduku şi Bădic. Antrenorul CSMS, Nicolo Napoli, a mizat aseară pe: Grahovac (min. 46 Caparco) – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu (min. 46 Bădic) – Ciucur, Mitic, Enescu, Bole (min. 46 Bosoi) – Onduku, Boiciuc. Tehnicianul italian nu a apelat la Grecu, Coşereanu, Markovic, Liviu Mihai, Moisi, Chelaru, Crenganiş, Braga şi Olah, ultimii doi având probleme de natură medicală.
“Până acum, am fost feriţi de probleme medicale. Din păcate, am primit o veste proastă aproape de finalul cantonamentului. Olah a fost consultat de medicul echipei naţionale de fotbal a României, Pompiliu Popescu, care se află în Antalya, cu selecţionata divizionară. Doctorul a stabilit că Adi are o problemă la un ligament colateral extern, problemă care-l scoate din circuit două luni. Nu e nevoie de operaţie, însă 16 zile va sta cu genunchiul imobilizat. Apoi urmează un tratament lent, de refacere. Drept urmare, l-am pierdut pe Olah pentru o bună parte din retur, aşa că studiem varianta de a mai căuta un jucător pe postul lui. În ceea ce-l priveşte pe Braga, el acuză o durere musculară şi nu vrem să-l forţăm. Cred că îl voi duce şi pe Fabio la Pompiliu Popescu, pentru a nu risca nimic cu el” a declarat preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea.

Conform programării iniţiale a cantonamentului, CSMS va mai disputa un meci amical în această săptămână, joi, cu Cernomoreţ Odessa (Ucraina). În celelalte dispute amicale din Turcia, Iaşul a trecut de Pohang Steelers (Coreea de Sud), cu 3-0, a remizat de două ori, 1-1 cu FC Bunyodkor (Uzbekistan) şi Korona Kielce (Polonia), şi a pierdut, 0-2, cu Zviejzda Gradacac (Bosnia).

Comentarii