Cum a dat buzna Chir Nica la un radio naţional

vineri, 07 octombrie 2016, 01:50
3 MIN
 Cum a dat buzna Chir Nica la un radio naţional

Tare ne-am mai amuzat şi am trântit cuşma de bătătură ieri dimineaţă pe răcoare, stimaţi ascultători şi drăguţe ascultătoriţe de radio, după ce baleiam şi noi frecvenţele una după alta şi ne-am oprit la un moment dat pe Evropa ef-em, unde ni s-a părut nouă că auzim o frântură de glăscior cunoscut, de la Iaşi. 

Ei bine, cine credeţi că era în derect, în emisiunea matinală a lui Vlad Petreanu şi George Zafiu? Era chiar premarele Chir Nica, care a dat năvală în camionul de transmisie fără să fie invitat, după cum au spus chiar realizatorii, ca să îşi facă probabil olecuţă de baie de unde ultrascurte, după o seară stropită probabil din belşig cu bere, la club. Pentru cine nu ştie, cei doi realizatori fac dimineaţa emisiunea matinală tot în alt oraş, iar ieri a venit rândul Iaşului, camionul de emisie fiind tras chiar în Piaţa Urnirii. Iar Chir Nica a dat pur şi simplu buzna în trocarici peste cei doi taman în timpul revistei presei locale. Drăguţi, cei doi realizatori l-au invitat pe Chir Nica la masă câteva minute, întrebându-l apoi de una sau alta culese din gazete, în general din a noastră. Nu mai spunem ce noroc a avut Chir Nica să fie caravana asta la Iaşi ieri, şi nu alaltăieri, când aveam deschiderea cu sponsorul lui din campanie pe care, deşi a jongleor imobiliar de primă ligă, l-a pus sforar şef la urbanism. Să vă spunem mai bine cea mai tare remarcă a lui Chir Nica (căruia toţi i-au spus acolo, ca şi Drac Nea de altfel, Chir Nică), făcută în derect: aia că Iaşul este Dubaiul estului. Hopaaaa: poate o fi vrut să spună omul că Iaşul e duba estului? Sau dubala estului…

P.S.: Cică în timp ce premarele era la butoane cu căştile pe urechi, purtătorul lui de vorbe, şi cel care cică l-ar fi adus acolo fără invitaţiune, junele Sebi Buruchaga, îl aştepta afară frecându-şi palmele mai ceva ca o mămică în faţă la UMF, cu fiica înăuntru la examen. Toate bune şi frumoase, însă, până la urmă, iar Chir Nică pare să fi trecut testul. Altfel nu punea imediat imagini şi text pe pagina lui de feisbuc, ca şi cum ar fi fost invitat acolo.

Ce are miuţa cu politichia de Bahlui

Una scurtă, dar vioaie la final şi despre fostul premare Jiji, despre care se zvonea printre sforarii politici din târg acuma ceva vreme că l-ar fi bătut un gând să candideze pe listele PRU, alături de Bonta. Cum fostul premier cică a primit deja primuol loc pe lista de la Gorj a partidoiului, loc oferit de Drac Nea cu înţelegeri pe termen lung, e clar că PRU a cam rămas în aer, că doar n-o să tragă Ghiţă partiduleţul în sus, ca să intre în parlament. Caz în care auzim că şi Jiji a rămas cam cu marfa-n soare, neştiind încontro s-o apuce. Aşa că îi dăm noi un sfat: să meargă la o miuţă pe stadion, ş’apoi om mai vedea!

Comentarii