Cum arată fiica secretă a lui Adrian Sârbu

luni, 05 octombrie 2015, 17:19
1 MIN
 Cum arată fiica secretă a lui Adrian Sârbu

Anca a locuit in ultimii ani la Londra, unde a studiat la Scoala de Economie si Stiinte Politice, facultate pe care a absolvit-o in aceasta vara. 

“Fiica secreta” a lui Adrian Sarbu a dorit insa sa faca si un master, astfel ca s-a inscris la celebra universitate Oxford. Pentru anul de studiu in urma caruia va lua masterul, tatal sau, Adrian Sarbu, va trebui sa plateasca aproximativ 28.000 de lire sterline, plus alte 12.000 pentru cazare si masa, adica un total de 40.000 de lire sterline, ceea ce inseamna aproximativ 54.000 de euro.
 
 
In 2002, presa scria despre Sarbu-Bunda in contextul implicarii avocatei intr-un proces cu tranzactii ilegale cu terenuri si imobile in cartierele de lux ale Bucurestiului. „Surse judiciare care au dorit sa ramana anonime sustin ca ancheta a fost obstructionata de SRI, prin disparitia stenogramelor convorbirilor telefonice apartinand inculpatei Gabriela Bunda, fosta amanta si mama unuia dintre copiii sefului Pro TV Adrian Sarbu”, dezvaluia la acea vreme “Evenimentul zilei”.
 

Comentarii