Cum să dai pe litrul de motorină mai puţin de 5 lei? Cumpără ca RATP!

sâmbătă, 17 octombrie 2015, 15:34
1 MIN
 Cum să dai pe litrul de motorină mai puţin de 5 lei? Cumpără ca RATP!

Regia de transport public va achiziţiona 3.000 de tone de motorină. În acest sens, RATP a lansat o licitaţie în valoare de 14,7 milioane lei, respectiv 4,9 lei/litru. 

Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP), faza finală a procedurii de selecţie a furnizorului va consta într-o licitaţie electronică.

„Autoritatea contractantă va invita la etapa finală de licitaţie toţi ofertanţii care au depus oferte adminisibile. Elementul ofertei care urmează să facă obiectul procesului de reofertare constă în preţul ofertat“, se arată în anunţul din SEAP.

Runda de licitaţie electronică se va desfăşura pe parcursul a 24 de ore, iar la procedură pot participa operatorii economici înregistraţi în SEAP şi care deţin un certificat digital pentru acces în sistem.

„În orice moment, în cursul desfăşurării licitaţiei electronice, se vor pune la dispoziţia operatorilor economici informaţiile necesare determinării poziţiei pe care aceştia o ocupă în clasament. Nu se vor dezvălui informaţii privind identitatea ofertanţilor sau noile preţuri“, se mai precizează în anunţul de licitaţie.

Ofertele vor fi evaluate pe 15 decembrie, iar contractul de furnizare a celor 3.000 tone de motorină va avea o durată de un an. Cuantumul garanţiei de participare la licitaţie ajunge la suma de 10.000 lei. 

Comentarii