Daniel Constantin: 95% dintre filiale vor fuziunea PC cu PLR

miercuri, 08 aprilie 2015, 10:55
1 MIN
 Daniel Constantin: 95% dintre filiale vor fuziunea PC cu PLR

PC şi PLR ar putea deveni un singur partid. Cei mai mulţi dintre conservatori sunt pentru o fuziune cu formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu. A spus-o chiar liderul PC, Daniel Constantin, care a avut negocieri cu liderii Partidului Liberal Reformator legat de statutul privind organizarea noului partid.

”Ne-am angajat la un proces şi astăzi am avut un episod. Ne-am întâlnit opt cu opt membri ai Partidului Conservator pentru a discuta despre procesul de fuziune. Obiectivul este de a constitui a treia forţă politică din România. Vor fi copreşedinţi până în 2017. După parlamentarele din 2017 vom stabili congres şi validarea unui singur preşedinte”, spune Daniel Constantin.

Liderul Partidului Conservator spune că deşi sunt unii conservatori care contestă o fuziune cu PLR, cei mai mulţi cer ca acest lucru să se întâmple.

”Sunt voci care nu sunt pentru fuziune, dar colegii care au fost aici, membrii vechi cred că e varianta pe care trebuie să o luăm în calcul. Înţeleg politica Pelican Grapini Şerban Rădulescu. Majoritatea e însă pentru fuziune. 95% din filiale sunt pentru a analiza serios acestă fuziune”, a mai completat Constantin.

b1.ro

 

Comentarii