N

De ce a acceptat Andreea Marin să fie bătută şi umilită de Banică

N

marți, 20 mai 2014, 07:05
2 MIN
 De ce a acceptat Andreea Marin să fie bătută şi umilită de Banică

\N

Afaceristul Sabin Ivanof spune că soţia lui Ştefan Bănică era coplătitor pentru creditul solistului, de 1,7 milioane de euro

Umilită, jignită, bătută, plânsă, constrânsă. Aşa ne-o descrie Sabin Ivanof pe Andreea Marin în timpul căsniciei cu Ştefan Bănică. Soţul Simonei Pătruleasa a decis să dea cărţile pe faţă şi ne spune motivul pentru care „Zâna” a fost nevoită să stea într-o căsnicie de coşmar.
Dezvăluirile incendiare din intimitatea fostului cuplu Ştefan Bănică (46 de ani) – Andreea Marin (39 de ani) continuă. După ce ne-a povestit că a asistat la numeroase bătăi pe care solistul i le aplica „Zânei”, afaceristul Sabin Ivanof ne spune acum motivul pentru care vedeta tv nu a putut să iasă mai devreme din căsnicia nereuşită.
„Andreea Marin plângea de faţă cu noi, săraca, era o victimă. Am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi mereu zicea că gata, divorţează. Şi de fiecare dată dădea înapoi. Asta pentru că Ştefan Bănică a luat creditul acela în 2008 (n.r. – credit de 1,7 milioane de euro, cu care solistul a cumpărat terenul pe care fraţii Ivanof au ridicat un bloc cu patru etaje), a pus-o şi pe ea să semneze în calitate de codebitor, iar ea a semnat cu ochii închişi, că era îndrăgostită”, ne-a spus Ivanof.
Asta însemna că dacă el n-ar mai fi plătit rata lunară – stabilită la circa 9.000 de euro, pe o perioadă de 24 de ani – Andreea ar fi fost cea care ar fi trebuit să achite datoriile la bancă, fiind coplătitor în acte. Pe lângă asta, Ivanof ne-a mai spus că Marin era constrânsă să tacă şi prin tot felul de acte notariale pe care Bănică i le aducea la semnat.

Citeste mai departe

Comentarii