De Business

Punem punctul pe știi

Dezbaterea bugetului local cu mediul de afaceri, la Camera de Comerţ

luni, 13 martie 2017, 02:50
2 MIN
 Dezbaterea bugetului local cu mediul de afaceri, la Camera de Comerţ

Oamenii de afaceri vor avea prilejul de a dezbate bugetul local cu autorităţile municipale, la şedinţa Consiliului Economic Consultativ, organizat joi, 16 martie, la ora 14. „Ne dorim ca întâlnirea din 16 martie să se constituie într-un dialog autentic, interactiv, deschis şi pragmatic, între mediul de afaceri şi municipalitatea ieşeană, cu propuneri concrete pentru justa alocare a fondurilor publice”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Evenimentul este organizat la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu Primăria municipiului Iaşi. Consiliul Economic Consultativ este o structură înfiinţată la finalul anului trecut, ca urmare a colaborării dintre Camera de Comerţ şi Industrie şi Primăria municipiului Iaşi. „Scopul acestei structuri este de a deveni un cadru de dialog constant între antreprenori şi municipalitatea ieşeană, prin care mediul de afaceri semnalează problemele cu care se confruntă, din sfera de competenţă a Primăriei Iaşi. Pe de altă parte, Primăria supune spre informare şi dezbatere viitoarele proiecte de hotărâri ale Consiliului Local cu impact asupra mediului de afaceri, precum şi proiecte de eficientizare a relaţiei dintre mediul de afaceri şi autorităţile publice locale. Concluziile acestor analize comune vor avea caracter de aviz consultativ şi, după caz, vor avea aplicare directă sau vor fi înaintate către Consiliul Local”, a specificat, în comunicat, şeful Camerei de Comerţ şi Industrie.

Participarea este deschisă atât pentru antreprenorii care au participat la şedinţa anterioară a Consiliului Economic Consultativ, din data de 20 ianuarie, cât şi altor oameni de afaceri, care participă pentru prima oară la aceste şedinţe. Participarea antreprenorilor la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, dar condiţionată de confirmarea prealabilă, prin completarea şi expedierea formularului online de pe site-ul www.cciasi.ro, până miercuri, 15 martie, la ora 14. 

 

 

Comentarii