Direcţia Târgu Jiu

marți, 12 martie 2013, 21:48
2 MIN
 Direcţia Târgu Jiu

Milea este apt pentru partida pe care CSMS o va susţine sâmbătă, cu Pandurii

 
Ajunsă pe poziţia a XVI-a a Ligii I de fotbal, la un punct de Ceahlăul Piatra Neamţ, două de Universitatea Cluj şi trei de Viitorul Constanţa, CSMS Iaşi priveşte orice meci ca pe un prilej de evadare de pe locurile retrogradante. Astfel, chiar dacă sâmbătă se deplasează la Târgu Jiu, pentru un joc contra ocupantei locului III în campionat, Pandurii, echipa ieşeană nu priveşte jocul cu gorjenii drept un meci dinainte pierdut. “Cine se gândea că în tur batem la Galaţi sau la Mediaş? Orice meci trebuie privit cu maximă atenţie, pentru că orice punct contează în acest campionat. Aşa vom face şi la Târgu Jiu” a anunţat antrenorul ieşenilor, Liviu Ciobotariu.
Faptul că jocul din Gorj este pregătit cu maximă atenţie rezultă şi din modul în care este organizată deplasarea spre Târgu Jiu. CSMS va părăsi Iaşul încă de joi, va face o haltă la Tărlungeni (Braşov), acolo unde echipa a făcut un cantonament în trecut, şi va ajunge vineri în oraşul unde se va disputa partida de sâmbătă, care începe la ora 19:00. Antrenamentele dinaintea jocului vor fi efectuate în Copou (joi dimineaţă) şi Târgu Jiu (vineri seară).
Spre satisfacţia staff – ului ieşean, problemele de lot legate de jocul cu Pandurii rămân cele generate de mai vechile accidentări (Mitic şi Petrovic) şi cele patru suspendări (Pătulea, Keita, Cl. Ionescu, Mitrea) ştiute imediat după jocul cu CFR Cluj. Asta pentru că Milea, care a ajuns la spital în timpul meciului cu clujenii, când a fost lovit la cap, nu are probleme grave. Mijlocaşul a efectuat luni noi investigaţii, medicii dându-i voie să se antreneze normal începând de ieri. Drept urmare, fotbalistul va face deplasarea în Gorj, el fiind declarat apt de joc.

Comentarii