Ditamai traficantul de ţigări, dat de gol după ce, speriat, a demarat în trombă

sâmbătă, 20 februarie 2016, 02:56
1 MIN
 Ditamai traficantul de ţigări, dat de gol după ce, speriat, a demarat în trombă

Când a văzut Poliţia, acesta a demarat în trombă. Poliţiştii s-au luat după el.

Un traficant de ţigări de contrabandă s-a dat de gol după ce s-a speriat din cale-afară când a observat o patrulă a Poliţiei. Agitat, traficantul a călcat pedala de acceleraţie şi, încercând să scape de poliţişti, a aruncat în grabă ţigările din autoturism într-o pădure.

„Poliţiştii Secţiei 4 rurală Miroslava au observat în satul Domniţa un autoturism care era oprit în faţa unui magazin. La vederea autospecialei de Poliţie, şoferul maşinii a plecat în viteză spre comuna Ţibana, s-a abătut de la drumul principal pe un un altul secundar, care face legătura cu o zonă de pădure. Poliţiştii au procedat la urmărire acestuia, găsindu-l oprit în pădure, în timp ce arunca din interiorul maşinii mai multe pungi cu pachete cu ţigări. S-a stabilit că acesta este Ionuţ P., de 27 de ani, din comuna Popricani. În pungile aruncate au fost găsite 244 pachete cu ţigări provenind din contrabandă“, a precizat Mădălin Ţăranu, din cadrul Poliţiei.

În autoturismul bărbatului s-au mai găsit 830 lei româneşti, 252 lei moldoveneşti şi un telefon marca Nokia, bunuri care au fost confiscate. Totodată, acestuia i-a fost ridicat şi autoturismul, până la finalizarea anchetei.

Comentarii