Două case au ars din cauza coşurilor de fum

vineri, 14 octombrie 2016, 22:59
1 MIN
 Două case au ars din cauza coşurilor de fum

Trei case au fost mistuite într-o singură zi odată cu venirea frigului. Două dintre ele au ars din cauza coşurilor de fum şi a treia din cauza unui fir electric defect.

“La data de 12 octombrie, la ora 14.50, pompierii au intervenit în oraşul Podu Iloaiei, strada Fulger, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars 100 metri pătraţi din lemn, două uşi, două ferestre, două paturi, mobilier, îmbrăcăminte şi patru covoare. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum izolat necorespunzător”, a precizat Silvia Bolohan, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Al doilea incendiu a avut loc la ora 4.29, în Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea. Aici au ars o tonă de material lemnos, 50 kilograme mase plastice, 50 de kilograme materiale textile. Al treilea incendiu a avut loc la ora 6.26, în localitatea Iacobeni, comuna Vlădeni. Au ars 120 metri pătraţi din acoperiş, cinci uşi, trei ferestre, două paturi, două dulapuri, un aparat de gătit, un televizor, o masă şi trei scaune. 

 
 

Comentarii