De Business

Punem punctul pe știi

eMAG a lansat şi la Iaşi programul de internship

La centrul de dezvoltare software de la Palas vor putea lucra alături de specialiştii firmei patru tineri.

joi, 21 mai 2015, 01:50
2 MIN
 eMAG a lansat şi la Iaşi programul de internship

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, a inaugurat şi la Iaşi programul „eMAG Talent Internship” pentru centrul de dezvoltare software de la Palas. Programul, aflat la cea de-a doua ediţie la nivel naţional a început de ieri şi le oferă participanţilor posibilitatea de a lucra alături de specialiştii eMAG şi de a folosi cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit.

„După ediţia de succes de anul trecut, când am angajat mare parte din stagiarii de la Bucureşti, anul acesta am deschis un program dedicat studenţilor şi absolvenţilor din Iaşi. Programul de Internship vine la puţin timp după deschiderea centrului de dezvoltare software eMAG de aici la finalul anului 2014, consolidând prezenţa noastră pe piaţa locală de IT. Suntem dornici să împărtăşim cu cei 4 interni cunoştinţele noastre şi să lucrăm împreună la proiecte ce vor contribui atât la dezvoltarea comunităţii IT din Iaşi, cât şi la dezvoltarea întregului business eMAG”, a transmis Cristina Şolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Studenţii şi absolvenţii de profil tehnic pot candida pentru cele 4 locuri de stagiari în departamentul de software development, având posibilitatea de a lucra pe perioada Internship-ului în proiecte ce vor fi implementate în toate ţările în care eMAG este prezent acum, respectiv România, Bulgaria, Ungaria şi Polonia. La nivel naţional, în programul de Internship sunt deschise 44 de poziţii în stagii precum Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) şi HR Wizards (HR) care se vor derula în perioada iulie – august în Bucureşti, Craiova şi Iaşi şi vor fi plătite, au transmis reprezentanţii companiei. La finalul stagiilor, cei mai performanţi dintre participanţi vor avea ocazia să devină angajaţi ai eMAG. Aplicanţii pentru poziţiile deschise la Iaşi se pot completa online, accesând www.emag.ro/internship până la data de 7 iunie 2015. După perioada de înscriere, aplicanţii vor participa la o sesiune de interviuri pe parcursul lunii iunie.

 

 

Comentarii