Eşarfa – un accesoriu elegant, ridicat la rang de vedetă în perioada următoare

marți, 16 septembrie 2014, 19:23
1 MIN
 Eşarfa – un accesoriu elegant, ridicat la rang de vedetă în perioada următoare

Cele mai hot accesorii ale sezonului de toamnă/iarnă 2014-2015 sunt parcă împărţite în două categorii. Pe de o parte, avem un mix uluitor de bijuterii opulente, fie ele coliere, cercei singulari (vezi cea mai noua colecţie Louis Vuitton) sau genţi şi pantofi înnobilate cu cele mai surprinzătoare detalii. De celalaltă parte a modei stau versiunile light, ultra-chic ale accesoriilor de anotimp. Acestea sunt discrete, fine şi cu un aer minimalist ce invită mai degrabă la cumpătare decat la show-off.

În această categorie putem introduce şi eşarfele, un accesoriu elegant şi de bază pentru sezonul rece, ridicat la rang de vedetă în perioada următoare, mai ales prin noile sale interpretări şi stilizări.

Înlocuind bijuteriile masive şi detaliile în exces, cea mai ravnită şi surprinzătoare eşarfă a sezonului este ”the tie-scarf”, eşarfa cravată. Ea este lungă şi subţire, de lăţimea unei caravate masculine.

Eşarfa tricotată este poate cea mai practică în sezonul rece, ţinând cont de temperaturile exterioare.

Într-un exerciţiu de ingeniozitate, dar mai ales de îndrăzneală, eşarfa poate fi purtată şi ca o semi-cagulă. În cea mai recentă colecţie Marc by Marc Jacobs poţi admira ţinute cu o puternică tentă sport, cu precădere inspirate din zona de lupte, în care eşarfa acoperă jumatăte din faţă.

Pentru cele care preferă un look mai clasic, colecţia Burberry toamnă/iarnă 2014-2015 este exemplu perfect de accesorizare a unor ţinute stylish cu ajutorul unei eşarfe. Lungă şi cu imprimeuri în concordanţă cu cromatica generală a outfitului ales, eşarfa este purtată pe deasupra jachetei sau chiar a rochiei, pe după gat, iar în partea din faţă este prinsă în talie cu o centură.

Aflaţi mai multe de pe one.ro

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii