De Business

Punem punctul pe știi

Farmec a deschis un magazin Gerovital în Iulius Mall

joi, 22 iunie 2017, 01:50
2 MIN
 Farmec a deschis un magazin Gerovital în Iulius Mall

În mai puţin de o lună, cunoscuta firmă de cosmetice Farmec deschide trei noi magazine în regiunea Moldovei, din care unul la Iaşi. Pentru lucrările de proiectare, amenajare şi inaugurare a magazinelor din Piatra Neamţ, Suceava şi Iaşi, cel mai renumit producător român de cosmetice a investit peste 165.000 de euro. Magazinul din Iulius are o suprafaţă de 50 metri pătraţi. 

„În acest an, Gerovital împlineşte 50 de ani de excelenţă în cosmetică, o performanţă la care am ajuns şi prin sprijinul tuturor românilor. Încrederea şi recunoştinţa primită din partea iubitorilor mărcii de-a lungul acestui timp a stat la baza extinderii pe care o avem planificată pentru acest an. În cadrul magazinelor, vizitatorii vor avea la dispoziţie o gamă variată de soluţii de îngrijire, printre care şi cea mai recentă linie de produse, Gerovital H3 Derma Plus Premium Care, prima gamă premium din portofoliul Farmec”, a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec. Până la data de 30 iunie, vizitatorii vor beneficia de o reducere de 20% pentru orice produs achiziţionat, iar primii 100 de clienţi vor primi un voucher valoric pe care să îl utilizeze la cumpărăturile viitoare.

De asemenea, toţi vizitatorii magazinelor Gerovital vor putea efectua gratuit teste de dermoanaliză a tenului. Testul durează aproximativ 5 minute şi, folosind anumite măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare al pielii, ajută la stabilirea tipului de ten. În cadrul tuturor celor trei spaţii comerciale Gerovital pot fi regăsite produse destinate îngrijirii tenului, pielii şi părului, adresate tuturor segmentelor de consumatori. Printre cele mai cunoscute game ale brandului se numără Gerovital H3 Derma Plus Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expertşi Gerovital Men. De asemenea, ieşenii pot găsi în magazin şi gama Aslavital, unică pe piaţa locală datorităcompoziţiei sale naturale din argilă 100% românească, provenită din Munţii Pădurea Craiului. Farmec are în acest moment 11 magazine Gerovital, amplasate pe întreg teritoriul ţării.

 

  

Comentarii