N

Filarmonica Moldova Iaşi are site nou. Se pot face rezervări online

N

marți, 01 aprilie 2014, 18:07
1 MIN
 Filarmonica Moldova Iaşi are site nou. Se pot face rezervări online

\N

Filarmonica Moldova are un nou site, elegant în culori şi grafică şi a costat până în 2.000 de lei. Adresa este www.filarmonicais.ro.
“Am schimbat viziunea asupra site-ului, acum este interactiv, accesul la informaţie este mai lejer. Se pot rezerva bilete la evenimente şi ce este mai important pentru ieşeni, sunt trecute locaţiile concertelor. Acum nu mai putem face în Filarmonică şi avem spectacole la Teatrul Naţional, la colegiul de Artă şi la Biblioteca Centrală”, a declarat Popa Dumitru, şeful Serviciului Juridic şi de Cominicare a Filarmonicii ieşene.
Platforma site-ului şi proiectul grafic au fost făcute printr-o procedură de licitaţie. Reprezentanţii Filarmonicii au făcut propunerea mai multor persoane specializate pe acest domeniu şi au ales oferta cea mai convenabilă la preţ. Pe acest site puteţi accesa şi arhiva Filarmonicii, dar şi reţelele de socializare.
Ieşenii care doresc să vadă ce concerte simfonice au loc în această perioadă pot da un singur clik pe „Stagiunea 2013-2014” şi de asemenea îşi pot rezerva un loc online.

Comentarii