De Business

Punem punctul pe știi

(FOTO) Prima clinică aBeauty din Iaşi s-a deschis în Exclusive Rezidence

luni, 06 noiembrie 2017, 02:50
2 MIN

La sfârşitul săptămânii trecute, în Copou s-a inaugurat primul sediu aBeauty Clinique din Iaşi, primul din partea de nord a regiunii Moldovei. Aici, ieşencele pot scăpa de celulită, îşi pot mări buzele sau pot scăpa de tenul cu probleme.

Cel de-al cincilea sediu aBeauty din ţară, alte patru fiind în Bucureşti, Braşov, Constanţa şi Galaţi, are o suprafaţă de 220 metri pătraţi şi a costat 125.000 de euro, în investiţie intrând atât amenajarea cât şi echipamentele.

“Suntem la bază din Moldova, ne este mai uşor să administrăm locaţii din regiunea noastră. Suntem un grup de companii, la Iaşi mai avem un magazin pe Ştefan cel Mare. Noi mizăm pe discreţie, iar Copou este o zonă bună şi o locaţie perfectă. Ca noutate, avem două aparate performante pentru îndepărtarea celulitei şi pentru slăbire. Noi suntem clinică, avem aparatură medicală, a nu se confunda cu salon. Noi nu facem gene, sprâncene, etc.“, ne-au povestit reprezentanţii aBeauty la deschiderea oficială a clinicii.

Serviciile constau în tratamente faciale de întinerire şi dermatologice, tratamente corporale de slăbire şi împotriva celulitei, implanturi estetice de mărire de buze, reducerea ridurilor, volum pomeţi şi repararea asimetriilor dar şi servicii de epilare definitivă.

“Avem un aparat SPL cu care, o şedinţă la noi este echivalentă cu cinci şedinţe tradiţionale de epilare definitivă”, ne mai explică reprezentanţii clinicii. Preţurile sunt cuprinse între 200 de lei, cât poate costa o şedinţă şi 4.000 de lei, cât costă un pachet. Pentru rezervări, ieşenii pot suna la numărul de telefon: 0748484802 sau pot merge direct la sediul aflat la demisolul Exclusive Rezidence din spatele Liceului Sportiv. Cele cinci sedii aBeauty figureaza la ANAF cu o cifră de afaceri de un million de euro.

 

 

Comentarii