Fratele a vrut să-i taie gâtul, dar i-a înfipt cuţitul în cap

miercuri, 08 ianuarie 2014, 02:50
2 MIN
 Fratele a vrut să-i taie gâtul, dar i-a înfipt cuţitul în cap

Doi fraţi dintr-o familie din judeţul Botoşani s-au bătut până au intrat în spital, respectiv pe mâna anchetatorilor. Ieri, Costel S., un pacient de 25 de ani înjunghiat în cap, a fost transferat cu o Ambulanţă de la Spitalul Judeţean din Botoşani la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi. Bărbatul din comuna Vorniceni a fost adus cu o rană profundă în spatele urechii stângi şi a fost operat de urgenţă de medicii de la Clinica ORL.

„Pa­cientul a fost înjunghiat de fratele său în zona retroauriculară stângă, iar starea sa era gravă când a fost preluat de noi. El a fost operat şi acum se află internat în secţia de ATI a clinicii. În orice caz, viaţa pacientului este în afara oricărui pericol“, a explicat conf.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef la UPU-SMURD.

Potrivit anchetei desfăşu­rate de autorităţile botoşănene, în seara de luni spre marţi, cei doi fraţi s-au îmbătat şi la un moment dat s-au luat la ceartă, respectiv la bătaie. Fratele mai mare, Cătălin S., în vârstă de 32 de ani, l-a ameninţat pe Costel că-i taie gâtul, însă a nimerit cu cu­ţitul în cap, în spatele urechii stângi.

Bărbatul rănit a fost transportat cu ajutorul medicilor din comună la Spitalul din Botoşani, iar în cursul zilei de ieri a fost adus la Iaşi. Între timp, procurorii au dispus începerea anchetei sub aspectul săvârşirii in­frac­ţiunii de tentativă de omor pe nu­mele lui Cătălin S.

Comentarii