Grahovac n-are probleme

marți, 24 februarie 2015, 02:42
2 MIN
 Grahovac n-are probleme

Înlocuit în startul meciului cu FC Viitorul, de vineri, din cauza unei accidentări, portarul CSMS Iaşi s-a antrenat ieri normal. Bădic şi Braga sunt apti pentru partida cu Gaz Metan Mediaş

 

Ajunşi în Iaşi sâmbătă după amiază (vineri, după victoria cu FC Viitorul, s-a stat la Snagov), fotbaliştii de la CSMS Iaşi au avut liber duminică, iar ieri au revenit la antrenamente, la baza din Copou. Reunirea a adus veşti bune legate de starea de sănătate a jucătorilor ieşeni. Accidentat şi înlocuit în startul partidei cu echipa lui Hagi, după o intervenţie de excepţie, portarul Branko Grahovac s-a antrenat normal, el fiind apt pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, de sâmbătă, din etapa a XIX-a a Ligii I de fotbal, care va începe la ora 18:00. Nici în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi “gladiatori” ai partidei disputată la Chiajna nu au apărut probleme majore. Singurul jucător care a acuzat uşoare dureri, Ovidiu Mihalache, nu s-a antrenat dimineaţă, însă astăzi e aşteptat să lucreze normal.

Veşti bune au apărut şi din direcţia fotbaliştilor indisponibili vineri: Narcis Bădic s-a pregătit la intensitate normală, iar Fabio Braga, care a făcut doar alergări ieri, ar putea să reintre astăzi la antrenamente alături de coechiperi. Dacă portughezo-brazilianul va fi recuperat până la meciul cu Gaz Metan, antrenorul Nicolo Napoli nu va putea conta sâmbătă doar pe jucătorii despre care se ştia că vor absenta încă înainte de startul returului: Adi Olah şi Alexandru Creţu, care sunt accidentaţi precum şi Mădălin Ciucă, care îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare după o eliminare suferită la sfârşitul turului, când juca la Reşiţa.

 

Comentarii