Iată cu ce figurină ne mai procopseşte famiglia, pe listele de dipotaţi!

vineri, 15 iulie 2016, 01:50
2 MIN
 Iată cu ce figurină ne mai procopseşte famiglia, pe listele de dipotaţi!

Vă povesteam ieri despre cum s-au împărţit la partidoi, la prima strigare, locurile din zona eligibilă a listei de dipotaţi de la partidoi, listă care cel mai probabil, după cum se aude, cică va fi deschisă de madama cu Camelii, care ar sta cel mai bine în sondaje, pentru a trage şi loazele din spate după ea, dar şi să confere olecuţă de onorabilitate listei. 

Şi vă mai spuneam acolo căci, chiar daca pare sa fi pierdut razbelul, cică famiglia Castanciu va avea totuşi dreptul la un loc de dipotat, ca să nu fie rezbelul total şi să se treacă la spălat rufele în public. Iar pentru acest loc, cum nu am mai apucat să vă spunem ieri, cică ar fi fost deja trimis la încălzire omul de casă Laika, crescut încă de mic în politichie la sânul seniorului. Socotelile anterioare aveau în vedere încă un post de dipotat pentru aripioara famigliei, cică în persoana lui Victoraş Lulu, vicele de la Cejău, zis şi mister Momâie. Dar, în noul context de front, cică nea Momâie va trebui să facă în continuare figuraţie doar la cejău, şi să zică săru’mâna şi pentru asta. Că, având în vedere ce spate şi-a tras Chir Nica la Bucale, nu e puţin lucru…

Cine face deja joc de glezne şi mersul piticului, încălzindu-se pentru bănoasa derecţie de şuşăle?

Şi dacă tot vorbim de căţeluşul Laika de la şuşălile naţionale, haideţi să vă spunem una scurtă dar vioaie şi despre ce nume se vehiculează pentru postul actual al lui Laika, dacă acesta va pupa post de dipotat la toamnă. Printre băieţii mai tineri de la partidoi umblă vorba că acest post important de produs mălai pentru partid pe mai multe filiere ar urma să fie servit unui june de la partidoi, mai egzactamente chiar şefului junilor de aici, Ionică de la Câmpie. June carele cică ar urma să înveţe acolo, de la O stafie cu Cioc şi de la alţii mai vechi, cum se aduce mălaiul din puşculiţa statului la partid. Apăi, domnilor vă daţi seama că fără o astfel de şcoală de ucenici juniorul nu poate avea nici un viitor de aur în interiorul partidoiului, nu-i aşa?

Veşti bune pentru un ieşean care nu prea mai speră

La final ceva scurt şi despre politichia de la Bucale, unde cică se pregătesc importante schimbări, dar pentru după alegeri. Cică Drac Nea, din cauza condamnării, ar urma să se retragă în glorie, după ce zice el că va fi câştigat alegerile, iar pentru şefia partidoiului cică este deja pregătit pas cu pas, atenţiune-atenţiune, vicepremierul Bazil Dingooooo. Ei, ce zice de la Iaşi amicul Trompea? Este că pot veni şi vremuri mai bune?

Comentarii