Ieşeanca Bianca Ioana Hanganu va reprezenta România la Miss Princess of the World

luni, 14 august 2017, 01:50
2 MIN
 Ieşeanca Bianca Ioana Hanganu va reprezenta România la Miss Princess of the World

Miss Princess of the World România şi-a desemnat câştigătoarea, în persoana Biancăi Ioana Hanganu, cea care va reprezenta ţara noastră la concursul Miss Princess of the World 2017, eveniment ce va avea loc în acest an în capitala cehă, Praga, în luna septembrie, scrie site-ul specializat insociety.ro. 

Ioana Hanganu a fost descoperita în urmă cu un an de agenţia ieşeană de modelling First Models. A bifat numeroase şedinţe foto, reclame, festivaluri de modă sau reclame de TV până în prezent, însă, cum chiar ea spune, câştigarea titlului de Miss Princess of the World România este cel mai important trofeu de până acum.

„Atunci când păşeşti într-o agenţie de modelling nimeni nu îţi poate garanta nimic, pentru că este vorba de o muncă de echipă, iar echipa se face împreună cu modelul. Este foarte important să creşti modelul pas cu pas, ca temelia să fie cât mai stabilă! Chiar dacă, din păcate, în România modele sunt diverse dive de la tv, o spun ferm pentru a nu ştiu câta oară că a fi model profesionist este extrem de greu, şi nu oricine ajunge la acest nivel, căci există o serie de factori şi calităţi care te pot pune în valoare şi să-ţi aducă succesul! Totul în timp, bineînţeles. Sincer, aştept ziua în care se va înţelege acest fapt.“, spune Alina Nechifor, PR Manager First Models Iaşi.

Ioana Bianca are toate calităţile, atât fizice cât şi intelectuale, cu care speră să cucerească şi juriul competiţiei  mondiale şi să câştige titlul suprem. „Ştefania Bălan sau Cătălina Apetroaei sunt două nume care au reprezentat România, modele care, în momentul de faţă, au o cariera de succes în modellingul internaţional. Îi dorim mult success Biancăi şi îi ţinem pumnii!“, a completat Alina Nechifor. 

 

 

Comentarii