În ce ape mâloase se va scălda Mihai Chirica la PSD

miercuri, 03 mai 2017, 01:50
3 MIN
 În ce ape mâloase se va scălda Mihai Chirica la PSD

Dacă tot a trecut şi Paştele, trecut şi Sfântul Gheorghe, dar 1 Mai muncitoresc, haideţi să vă spunem două vorbe ca să aveţi pretext de stat la taclale politice chit că nu mai e sărbătoare!

Dacă tot a trecut şi Paştele, trecut şi Sfântul Gheorghe, dar 1 Mai muncitoresc, haideţi să vă spunem două vorbe ca să aveţi pretext de stat la taclale politice chit că nu mai e sărbătoare: ceva despre situaţiunea de la vârful PSD, dar şi despre ce influenţă va avea asta la Iaşi. Mulţi spuneau că, dacă Dragnea va fi condamnat, cum se prefigurează, contestatarul lui de la Iaşi, Mihai Chirica, va fi pe cai mari în partidoi, el fiind cel care l-a contestat cel mai vehement când era mare şi tare. Din ce am auzit însă noi, credem căci Chirica va rămâne tot pe cai mici, ba chiar de-a dreptul pe mârtoage: cică Dragnea a pregătit-o ca moştenitoare la cârma partidului, în caz că ajunge intempestiv la zdup, pe năbădăioasa Olguţa. Văleleu, dacă nu ştiaţi, cocoana asta e o şi mai mare duşmancă a primarului Chirica!

 
Un atac la gioale neaşteptat
 
Domnilor, voi aţi observatără pe micile noastre ecrane că ceva ciudat pare a se întâmpla în coaliţia de la putere? Chiar în ultimele zile, de-un par egzamplu, Dragnea a fost atacat într-un mod neaşteptat, de un ginere de-al lui Ceaşcă ce i-a fost profesor în facultate teleormăneanului, şi care a spus despre acesta din urmă, la Antena 3 în faţa lui Gâdea, că era un student tare rău, rămânând chiar şi repetent la un moment dat. Ce ar putea însemna asta oare, stimaţi telespectatori? Păi, în primul rând, este clar semnul unor rupturi între Dragnea şi Tăriceanu, Antena 3 fiind, se ştie, postul TV al mogulului care trage sforile în partidul fostului premier Tăriceanu. Mai departe, ar mai însemna, zice-se, căci Tăriceanu îşi pregăteşte deja candidatura la prezidenţialele din 2019, separat de partidoi. Şi, dacă mai vreţi, nouă ni se pare şi că vrea să candideze pe o platformă olecuţă mai liberală, din moment ce aruncă deja pe piaţă "Jos venitul minim garantat, că încurajează lenea", şi alte celea din aceeaşi recuzită de dreapta. Aşa că, vorba lui Gâdea: ţineţi aproape, că meciurile anti-Dragnea de-abia acuma vin!
 
Şi un candidat şi mai neaşteptat
 

Şi pentru că tot vorbim de prezidenţiabili, cică Dragnea s-ar fi gândit să facă în partidoi o figură care nu a mai fost făcută niciodată: să candideze la cea mai înaltă funcţie în stat altcineva decât preşedintele partidului. Aşa ceva, e bine să ştiţi, nu s-a întâmplat niciodată în istoria acestui partid din 1990 încoace, fie că a fost vorna de nea Nelu, de Naste, de Geoană sau de Ponta. Ei bine, cică Dragnea ar pregăti-o pentru funcţia asta pe primăriţa Gabriela Firea, dacă vă vine a crede. Hmmm, oare ăsta nu joacă iar pe-o mână cu Iohannis? 

Comentarii