În dezbatere publică: Două noi blocuri în zona CUG, un altul aproape de Centru

luni, 22 decembrie 2014, 02:55
2 MIN
 În dezbatere publică: Două noi blocuri în zona CUG, un altul aproape de Centru

Trei noi planuri urbanistice au fost puse de Primărie în dezbatere publică.

În cartierul CUG, în zona Hlincea, ar urma să fie construite două blocuri a patru etaje. Plenul Consiliului Local va dezbate aprobarea unui plan urbanistic zonal vizând un teren cu o suprafaţă de 3.072 mp pe strada Hlincea nr. 65, aflat în proprietatea SC Design Group SRL. Cele două blocuri urmează să acopere jumătate din suprafaţa de teren disponibilă, diferenţa constând în alei amenajate şi spaţiu verde. Pentru cele două blocuri se prevede amenajarea a 68 de locuri de parcare subterane.

Un al doilea PUZ aflat în dezbatere publică este cel vizând contruirea unui bloc de patru etaje pe un teren de 660 mp situat pe strada Prof. A. Şesan nr. 8, aproape de strada Sfântul Lazăr, spre strada Smârdan. Planul urbanistic a fost înaintat de Mitică Arnăutu din Ciurea. Pentru blocul supus aprobării se propune amenajarea a 15 locuri noi de parcare. Un al treilea plan urbanistic, depus la mijlocul săptămânii trecute, vizează construirea a două locuinţe cu etaj, anexe gospodăreşti şi fântână pe strada Podişului nr. 5, pe o suprafaţă de 956 mp de teren.

Cele trei planuri urbanistice se vor afla în dezbatere publică timp de 10 zile. Propunerile, su­gestiile şi opiniile cu valoare de recomandare pot fi remise Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni, ghişeul 6, în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri, între orele 8.30-16.30, şi joi, între orele 8.30-18.30, la numărul de telefon 0232.984 sau pe e-mail, la adresa informatii@primariaiasi.ro.
 

Comentarii