De Business

Punem punctul pe știi

În Nicolina se deschide un nou supermarket. Reduceri masive (GALERIE FOTO)

Lidl deschide al şaselea magazin din municipiu.

miercuri, 05 februarie 2014, 02:50
3 MIN
 În Nicolina se deschide un nou supermarket. Reduceri masive (GALERIE FOTO)

Un nou episod în “trilogia reducerilor” îi va avea în prim plan pe ieşeni în cursul acestei săptămâni. Joi, 6 februarie, la ora 8 dimineaţa, Lidl România va inaugura supermarketul din Şoseaua Nicolina nr. 2A, se arată pe site-ul companiei.

Construcţia acestuia a început în luna august a anului trecut. Noul magazin va fi al şaselea deschis de Lidl în municipiul Iaşi şi al şaptelea din judeţ. La finele anului trecut, mai precis în luna noiembrie, ieşenii s-au îmbulzit la deschiderea magazinului Lidl din strada Tabacului (Dacia) pentru a pune mâna pe aspiratoarele cu preţ promoţional. La acea dată, Lidl oferea aspiratoare la preţul de 80 lei, care în mod normal costau 369 lei. La precedenta deschidere, peste 400 de ieşeni au trecut pragul magazinului din Dacia până în ora prânzului, potrivit datelor publicate de “Ziarul de Iaşi” în noiembrie 2013.

Supermarketul ce urmează a fi deschis în Nicolina va avea peste 60 de locuri de parcare pentru clienţi, conform informaţiilor din pliantul disponibil în format electronic pe site-ul oficial al companiei.

GALERIE FOTO

Reprezentanţii Lidl România arată că vor avea “super oferte” cu ocazia deschiderii, valabile în perioada 6-9 februarie. Astfel, se precizează că se vor pune la dispoziţia ieşenilor zeci de produse alimentare cu “până la 55% reducere”: 25% discount vor avea produsele de foietaj, iar la carnea tocată de porc se va tăia 20% din preţul obişnuit. În perioada 6-9 februarie, la Lidl-ul din Nicola, puiul grill va fi mai ieftin cu 22%, iar la tot sortimentul de fructe şi legume vor fi reduceri la preţ de 25%, este indicat pe site-ul companiei. Ieşenii care vor trece pragul supermarketului din Nicolina vor găsi la ofertă baterii cu termostat pentru cadă la preţul de 99,99 lei fiecare, cu 49% mai puţin decât preţul obişnuit al unui astfel de produs (199 lei). O şurubelniţă Parkside cu acumulator se va vinde la jumătate de preţ, la fel ca o pernă electrică de încălzire a umerilor şi a gâtului, fiecare urmând a avea preţul de 39,99 lei. La mare căutare printre ieşenii amatori de reduceri vor fi şi produse din gama Sanitas, 39,99 lei fiind preţul un tensiometru în ziua deschiderii magazinului din Nicolina (preţ redus cu 55%, de la 89,99 lei), iar un inhalator 59,99 lei (cu 53% mai puţin decât preţul iniţial, de 129 lei). Nu în ultimul rând, reduceri de preţ vor fi aplicate în intervalul menţionat şi la diferite produse din carne (crenvuşti vienezi, muşchi de porc afumat, salam pătrat, pateuri), respectiv la lactate, potrivit datelor din pliantul electronic. În prezent, în municipiul Iaşi mai există încă cinci astfel de magazine deschise de Lidl România, respectiv în zonele Galata, Păcurari, Tătăraşi, Tudor Vladimirescu şi Dacia. La nivel naţional, Lidl are mai mult de 3.500 de angajaţi în reţeaua de magazine. Prezent în peste 20 de ţări, Lidl deţine o reţea de aproximativ 10.000 de magazine în care îşi desfăşoară activitatea peste 170.000 de angajaţi.

 

Comentarii