În stare foarte gravă după ce şi-a pierdut piciorul sub roţile trenului

luni, 18 august 2014, 01:54
1 MIN
 În stare foarte gravă după ce şi-a pierdut piciorul sub roţile trenului

Un bărbat din Bălţaţi în vârstă de 34 de ani a scăpat miraculos cu viaţă de sub un tren care se deplasa pe ruta Bacău – Iaşi. El se află sub supraveghere în Clinica de ATI a Spitalului „Sfântul Spiridon“, intubat şi ventilat mecanic, după ce a fost operat de urgenţă din cauză că impactul i-a zdrobit organe vitale.

Bărbatul a fost surprins de tren în dreptul staţiei Sârca şi deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre o tentativă de sinucidere sau de un accident nefericit. Victima şi-a pierdut piciorul drept şi a fost preluată în şoc hemoragic de un echipaj SMURD.

„Bărbatul a ajuns în stare extrem de gravă, politraumatism cu amputaţie de gambă pe partea dreaptă, fractură de femur, fractură de bazin, dilacerare (nr. – disocierea ţesuturilor, însoţită de alterări distrofice grave a unor procese traumatice) renală şi hepatică. Bărbatul era în şoc hemoragic, s-a intervenit chirurgical în sala de operaţie şi s-a reuşit echilibrarea pacientului. Pacientul trăieşte, este pe aparat, şi sperăm într-o evoluţie bună. Nu ştim dacă a fost lovit de tren în urma unei tentative suicidare sau a fost surprins de acesta. Probabil a doua variantă“, a spus dr. Gabriel Perianu, medic primar UPU în cadrul Spitalului „Sf. Spiridon”.
 

Comentarii