Încă o pierdere la CSMS

marți, 10 februarie 2015, 02:42
2 MIN
 Încă o pierdere la CSMS

Braga va rata startul returului, din cauza unei leziuni musculare. Clubul ieşean caută un mijlocaş ofensiv pentru a compensa deficitul în zona centrală

 

 
Ferit de probleme importante medicale o lungă parte din pregătirea de iarnă, CSMS Iaşi încasează lovitură după lovitură pe finalul cantonamentului din Antalya. După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, au aflat că Adrian Olah va lipsi circa două luni, ca urmare a unor probleme pe care căpitanul de echipă al ieşenilor le are la un ligament colateral extern, şefii Iaşului au mai primit o veste proastă ieri. Cea mai importantă achiziţie de până acum, portughezo-brazilianul Fabio Braga, are o leziune musculară fibrilară, care-l face să rateze startul returului. “Fabio a fost consultat de Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale de fotbal a României, care se află în Antalya împreună cu selecţionata divizionară a României. Jucătorul pe care l-am adus de la Fluminense are o leziune fibrilară musculară de doi milimetri. I s-a recomandat repaus total şase zile. Apoi, va urma un tratament de revenire treptată. Ţinând cont şi de faptul că a venit nepregătit la echipă, cred că va rata startul returului” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.

Ieşirea din circuit a lui Braga face ca problemele pe care CSMS să le aibă în zona centrală a liniei de mijloc să crească. În condiţiile în care Creţu este la selecţionata divizionară, Iaşul contează în ultimele patru zile de cantonament doar pe doi mijlocaşi centrali, Andrei Enescu şi Liviu Mihai, ultimul fiind abia reintrat în circuit după problemele medicale pe care le-a avut. Din această cauză, preşedintele CSMS, Florin Prunea, a anunţat că va mai căuta să transfere un mijlocaş central, post pe care mai pot evolua fundaşii Ovidiu Mihalache şi Milan Mitic. “În afară de un atacant, pe care-l căutăm în permanenţă, acum trebuie să aducem şi un mijlocaş central. Ca şi în cazul vârfului, ne orientăm spre jucători străini, piaţa din România nefiind atrăgătoare acum” a încheiat şeful executivului ieşean, care a mai precizat că varianta revenirii lui Ciprian Milea, de la Oţelul Galaţi, a căzut.

 

 

Comentarii