De Business

Punem punctul pe știi

ITM organizează o nouă întâlnire cu angajatorii, spre sfârşitul lunii

joi, 09 noiembrie 2017, 13:16
2 MIN
 ITM organizează o nouă întâlnire cu angajatorii, spre sfârşitul lunii

După dezbaterile din luna august, Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi (ITM) organizează o nouă întâlnire cu angajatorii ieşeni spre sfârşitul acestei luni. Întâlnirile au loc în cadrul acţiunii de informare şi conştientizare pentru „Transformarea muncii nedeclarate în muncă declarată”.

„Datorită interesului manifestat, am decis să continuăm acest gen de întâlniri şi în perioada următoare. De această dată, tematica va fi cea stabilită pe baza solicitărilor comunicate de ieşeni. Acţiunea îşi propune creşterea gradului de conştientizare a entităţilor care pot avea calitatea de angajator şi folosesc forţă de muncă fără respectarea prevederilor legale, respectiv a persoanelor care desfăşoară activitate fără a avea încheiat contract individual de muncă, raportat la consecinţele sociale şi economice pe care le produce munca nedeclarată, precum şi clarificarea unor aspecte privind modul de interpretare şi de aplicare a unor prevederi legale din domeniul relaţiilor de muncă”, au anunţat reprezentanţii ITM Iaşi.

Pentru a nu depăşi numărul de locuri disponibile în sală, angajatorii sunt rugaţi să se programeze printr-un mesaj pe adresa itmiasi@itmiasi.ro”, în care să scrie şi temele de interes. Întâlnirea cu angajatorii va avea loc în data de 23 noiembrie, cu începere de la ora 10, în sala de conferinţe din corpul T Rectorat al Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Întâlnirea nu va dura mai mult de două ore.

Comentarii