Johnny Depp îşi doreşte ca trupa The Rolling Stones să-i cânte la nuntă

miercuri, 05 februarie 2014, 10:41
2 MIN
 Johnny Depp îşi doreşte ca trupa The Rolling Stones să-i cânte la nuntă

Johnny Depp, 50 de ani, i-a cerut mâna prietenei sale, Amber Heard şi se gândeşte deja ce muzica va avea la nuntă, dorindu-şi ca formaţia The Rolling Stones să asigure fundalul muzical al petrecerii, conform revistei Now.

Depp a cunoscut-o pe Amber Heard, 27 de ani, pe platourile de filmare ale producţiei "The Rum Diary", în 2011, şi, deşi nu au fixat încă o dată pentru nuntă, el l-a rugat pe prietenul său Keith Richards, chitaristul formaţiei The Rolling Stones şi interpretul tatălui personajului lui Johnny Depp din seria "Pirates of the Caribbean", să-şi convingă colegii de trupă pentru a cânta la nuntă.

"Planurile de nuntă sunt încă în faza incipientă, însă Johnny ştie un lucru sigur şi anume că îşi doreşte participarea formaţiei The Rolling Stones. El ar putea chiar să-şi ia chitara şi să cânte cu ei o piesă sau două", conform unei surse citate de revista Now.

Johnny Depp este un foarte bun chitarist şi a înregistrat alături de Marilyn Manson o variantă a hitului lui Carly Simon din 1972, "You’re So Vain", care apare pe album lui Manson, "Born Villain". El a mai colaborat şi cu formaţia Oasis la piesa "Fade In-Out" de pe albumul din 1997 "Be Here Now", la invitaţia lui Noel Gallagher, cu care este bun prieten.

Despre nunta lui Johnny Depp se mai zvoneşte că va avea loc într-un cadru intim, pe plaja privată a actorului, din Bahamas.

"Va fi o ceremonie intimă, pe plajă, la Little Hall’s Pond Cay. După aceea va fi un grătar iar unii dintre muzicienii cu care este prieten Johnny vor întreţine atmosfera. Nici Johnny şi nici Amber nu-şi doresc o nuntă mare, cu fast, ca la Hollywood. Amândoi ţin foarte mult la intimitate", a mai susţinut sursa citată. (Agerpres)

Comentarii