De Business

Punem punctul pe știi

JYSK deschide al doilea magazin în centrul comercial ERA

Unitatea va fi inaugurată oficial pe data de 15 septembrie.

miercuri, 10 august 2016, 07:12
2 MIN
 JYSK deschide al doilea magazin în centrul comercial ERA

Retailerul danez de mobilă şi accesorii JYSK va deschide la mijlocul lunii septembrie cel de-al doilea magazin din portofoliul companiei la Iaşi. Acesta va fi amplasat în ERA Shopping Park, complex comercial situat la ieşirea din Păcurari. În urmă cu o lună, compania daneză a deschis primul său magazin la Iaşi pe Bulevardul Chimiei nr. 2, vis-a-vis de Iulius Mall, în centrul comercial din zona Tudor Vladimirescu unde funcţionează supermarketurile Kaufland şi Lidl. 

Conducerea JYSK spune că există şi opţiunea de a se extinde şi cu o a treia unitate în viitorul îndepărtat. „Până la finalul anului calendaristic avem discuţii destul de avansate şi unele dintre ele chiar semnate, pentru două unităţi în Craiova, două în Iaşi şi câte unul în Tulcea şi Severin. Eu cred că Iaşiul şi Craiova sunt zone care s-ar preta chiar şi pentru trei unităţi pe termen lung. Pentru deschideri luăm în calcul oraşele care au mai mult de 20.000-30.000 de locuitori pentru a avea o activitate sustenabilă”, a declarat în luna iunie a acestui an Alexandru Bratu, country manager pentru România şi Bulgaria al companiei JYSK, citată de „Ziarul Financiar” (ZF).

Magazinul JYSK din ERA Shopping Park va fi deschis oficial pe 15 septembrie, la ora 8 dimineaţa, urmând a fi cea de-a 39-a unitate din portofoliul societăţii în România. „Magazinul pe care îl vom deschide în luna septembrie în ERA Shopping Park va avea o suprafaţă de aproximativ 1.200 metri pătraţi.Pentru inaugurarea JYSK Iaşi din ERA Park am pregătit un eveniment special în ziua deschiderii. Pe 15 septembrie, de la ora 8:00, îi aşteptăm pe clienţi cu muzică, baloane, un mic dejun format din croissant şi cafea pânăla ora 10:00, câte o pernă cadou pentru primii 150 de cumpărători care achiziţionează produse de minim 50 de lei. Şi, cel mai important, de pe 15 până pe 21 septembrie, în săptămâna deschiderii, vom avea promoţii foarte mari, de până la 75%, la peste 1.000 de produse – mobilier de interior, saltele, perne, lenjerii de pat, textile şi decoraţiuni pentru casă şi multe altele”, a declarat pentru „Ziarul de Iaşi” Raluca Tămaş, reprezentant al companiei daneze. 

Planurile pe termen lung ale companiei JYSK vizează extinderea până la numărul de 100 de magazine, până în anul 2020. Pe parcursul anului trecut, compania a deschis în România zece unităţi şi a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 160 de milioane de lei, în creştere cu 56% faţă de indicatorul din 2014, vânzările de saltele şi de mobilă reprezentând în jur de 50% din cifra de afaceri a JYSK România. Potrivit ZF, în prima jumătate a acestui an calendaristic cifra de afaceri a JYSK în România a înregistrat o creştere de 50% faţă de anul precedent.  

 

 

Comentarii