Lăcătuş, discurs pe fugă

vineri, 01 noiembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Lăcătuş, discurs pe fugă
Antrenorul CSMS Iaşi, Marius Lăcătuş speră ca echipa să câştige toate cele trei partide rămase de disputat în turul campionatului
 

 

CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care a participat doar antrenorul principal al echipei, Marius Lăcătuş. Sosit cu întârziere la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media, tehnicianul a avut un discurs laconic înaintea partidei cu Dunărea Galaţi, din etapa a XI-a a Ligii a II-a de fotbal.
“Ne aşteaptă un joc foarte important, e nevoie de continuitate în rezultate pozitive pentru a privi următoarele jocuri cu mai multă încredere, mai multă linişte. Jocul trebuie să se îmbunătăţească, trebuie să avem mai multe reuşite în atac, trebuie să facm faza defensivă mult mai serios” a spus tehnicianul, care s-a referit şi la lotul de jucători: “Echipa intră vineri dimineaţă în cantonament. Nu va fi nicio noutate în lot faţă de ultimele meciuri, contăm pe aceiaşi 19 jucători pe care am contat la ultimele meciuri. Îmbucurător este că Bădic şi Vladu se antrenează cu echipa, sperăm să reintre în viitorul nu foarte îndepărtat”.
Tehnicianul a încheiat exprimându-şi speranţa că echipa pe care o pregăteşte va urca în scurt timp în vârful clasamentului: “Sper să obţinem maximum din cele trei jocuri pe care le disputăm într-o săptămână, astfel ca Iaşul să revină acolo unde îi este locul”.

Meciul dintre CSMS Iaşi şi Dunărea Galaţi se dispută sâmbătă, cu începere de la ora 11:00. Iaşul joacă săptămâna viitoare alte două meciuri oficiale, miercuri, la Berceni şi sâmbătă, acasă, cu Gloria Buzău

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii