Leonardo DiCaprio este gata să facă pe ecran ‘tot ce vrea’ regizorul Scorsese

marți, 11 februarie 2014, 11:18
2 MIN
 Leonardo DiCaprio este gata să facă pe ecran ‘tot ce vrea’ regizorul Scorsese

Leonardo DiCaprio, nominalizat la premiul Oscar, categoria cel mai bun actor, pentru rolul din ‘Lupul de pe Wall Street’, are ‘aceleaşi gusturi’ ca Martin Scorsese şi spune că ar fi gata să facă pe ecran ‘tot ce vrea’ regizorul.

Intervievat de presă cu ocazia tradiţionalului dejun al nominalizaţilor, organizat la Beverly Hills, actorul a recunoscut că ultimul film al celor doi prezintă pe ecran ‘multe obiceiuri abjecte’, relatează marţi AFP. ‘Am vrut să fie un film edificator şi să arătăm exact această parte sumbră a culturii noastre. A fost o reacţie la ceea ce s-a întâmplat în 2008’, la criza financiară, a declarat DiCaprio.

‘Lupul de pe Wall Street’ este nominalizat la cinci categorii la premiile Oscar, printre care cel mai bun film, cel mai bun actor şi cel mai bun regizor. ”Martin Scorsese nu a fost niciodată un regizor didactic. El nu judecă personajele, ci le arată aşa cum sunt. Din acest motiv filmele lui nu au vârstă. Este unul dintre primii cineaşti care m-au uimit când eram tânăr şi a inspirat întreaga mea generaţie”, a adăugat actorul.

‘Cred că relaţia noastră se explică prin faptul că avem aceleaşi gusturi’, a adăugat DiCaprio după a cincea sa colaborare cu Scorsese.

Jonah Hill, care interpretează în film rolul asociatului personajului jucat de DiCaprio şi care este nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, este şi el un admirator al lui Scorsese. ‘Martin Scorsese este cineastul meu preferat. ‘Goodfellas’ este pelicula care mi-a trezit dorinţa să fac film. Dacă mi-ar cere, i-aş zugrăvi casa’, a spus el. (Agerpres)

Comentarii