Lidl va comercializa o colecţie vestimentară creată de modelul Heidi Klum

marți, 06 iunie 2017, 11:45
1 MIN
 Lidl va comercializa o colecţie vestimentară creată de modelul Heidi Klum

Retailerul german cu discount Lidl a angajat modelul şi designerul Heidi Klum să creeze o nouă colecţie vestimentară, în cadrul strategiei de extindere a ofertei de produse nealimentare, transmite Bloomberg.

Colecţia, descrisă de Lidl drept una premium, va fi comercializată mai târziu în acest an în magazinele din Europa şi Statele Unite, se arată într-un comunicat publicat marţi de companie. Colaborarea cu Heidi Klum marchează o extindere a eforturilor Lidl de atragere a unor clienţi mai avuţi, în cadrul cărora a început să comercializeze şi produse fine, precum homarii şi macaroon.

Strategia Lidl ar putea fi o posibilă provocare pentru retailerii de modă consacraţi din Europa, care au deja probleme în atragerea cumpărătorilor în magazine, în condiţiile în care consumatorii cheltuiesc mai mult pentru activităţi de recreere.

Lidl va continua să vândă alte colecţii entry-level, pe tot parcursul anului, după principiul epuizării stocurilor acestora. Retailerul german intenţionează să deschidă în această lună primele 20 de magazine în Statele Unite, urmând să ajungă până la 100 de unităţi pe coasta de est, până în vara lui 2018. 

Comentarii