Mai nou, absolvenţii se recrutează direct de pe băncile facultăţii, la final de an universitar

sâmbătă, 22 iulie 2017, 09:20
1 MIN
 Mai nou, absolvenţii se recrutează direct de pe băncile facultăţii, la final de an universitar

Există mai multe companii care recrutează absolvenţi ai Universităţii „Al.I. Cuza“ din Iaşi la finalul anului unversitar. Spre exemplu, Information Business Consulting, o companie cu capital privat românesc şi experienţă de opt ani în consultanţă şi implementare soluţii de software, recrutează un consultant SAP junior.

„Viziunea noastră este de a transforma permanenta evoluţie a mediului IT într-o oportunitate de a livra soluţii destinate provocărilor de mâine, prin crearea de noi modele de business pentru viitor. Poţi fi parte dintr-o echipă în care eşti încurajat şi liber să înveţi, să evoluezi, să faci ce te pasionează şi acesta să fie chiar jobul tău“, au spus reprezentanţii companiei. Pe acea poziţie, angajaţii trebuie să asigure implementarea soluţiilor informatice prin analiza, configurarea şi implementarea unui modul alocat.

Se cere experienţă în contabilitatea financiară şi de gestiune pentru cei interesaţi de modulele financiare, studii relevante, cunoştinţe de programare şi engleză la un nivel avansat. Şi site-ul www.romedic.ro se caută un absolvent care să îi ajute să creeze conţinut – articole, texte originale, prezentări, pentru proiectele lor online, precizând că nu e nevoie de cunoştinţe de specialitate din domeniul medical, dar că postul este cu normă întreagă şi se desfăşoară la sediul firmei din Iaşi. Tot ei mai caută un angajat şi pe departamentul Marketing & Sales, care să se ocupe de clienţi, să realizeze campanii de promovare şi să ofere consiliere şi suport tehnic pentru serviciile oferite. Şi acesta este full time.  

Comentarii