De Business

Punem punctul pe știi

Maşina UPA este scoasă la vânzare de către Fisc

marți, 21 aprilie 2015, 01:50
1 MIN
 Maşina UPA este scoasă la vânzare de către Fisc

Fiscul pune pe tarabă un bolid „lovit” aparţinând Universităţii „Petre Andrei” (UPA) din Iaşi. Acesta va fi vândut prin licitaţie publică pe 30 aprilie 2015, la ora 10, la şedinţa ce se va organiza la sediul Finanţelor locale de pe strada Anastasie Panu nr. 26.

Este vorba despre un autoturismul Toyota Land Cruiser. Preţul de pornire al licitaţiei, fără TVA, este 47.965 lei. Culoarea autoturismului este neagră, iar anul de fabricaţie al maşinii 2005. Potrivit anunţului de vânzare, bunul UPA are  un motor de 2982 cmc şi tracţiune integrală. Totuşi, nu totul este roz. Autoturismul are mai multe defecte: scaunul şofer este uzat, volanul foarte uzat, diverse zgârieturi pe mai multe din panourile caroseriei, hayon portbagaj dereglat, baterii descărcate, iar roata din spate, pe partea stângă, are pană, au indicat în anunţ inspectorii Fiscului.

Tot în aceeaşi zi, Finanţele pun la dispoziţia doritorilor de chilipiruri şi un uscător. O proprietate imobiliară aparţinând JPA Consulting SRL, un uscător cu suprafaţa utilă de 14,01 metri pătraţi, va fi vândut la licitaţie contra unui preţ de pornire ce se ridică la circa 27.000 lei. Acesta este situat la parterul unui bloc din muncipiu Iaşi, situat pe strada Măgurii nr. 2.

 

 

Comentarii