Melanie Griffith şi-a acoperit tatuajul pe care era scris numele fostului soţ, Antonio Banderas

miercuri, 18 iunie 2014, 19:33
1 MIN
 Melanie Griffith şi-a acoperit tatuajul pe care era scris numele fostului soţ, Antonio Banderas

Când Melanie Griffith pune capăt unei poveşti de dragoste, nu o face pe jumătate, ci şterge toate amintirile, chiar şi pe cele destinate să rămână pentru totdeauna. Aşa s-a întâmplat cu numele fostului soţ, Antonio Banderas, tatuat pe braţul drept şi pe care l-a acoperit cu mult fond de ten, scrie miercuri voici.fr.

Pe 7 iunie se anunţa că Melanie Griffith şi actorul spaniol Antonio Banderas divorţează după 18 ani de căsnicie, hotărâre despre care cei doi au spus că a fost luată "după o îndelungă gândire şi prin consimţământ reciproc". S-a aflat totuşi că numai actriţa a fost la originea procedurii, ea cerând şi custodia exclusivă a fiicei lor, Stella. Se va lupta să păstreze şi câinii familiei.

La un eveniment desfăşurat la Taormina (Italia), Melanie Griffith a lăsat să se înţeleagă că nu s-a despărţit în termeni tocmai buni de Banderas. Luni s-a fotografiat ostentativ fără verighetă, iar marţi seară a mascat cu mult fond de ten numele "Antonio" din mijlocul unei inimi tatuate pe braţul drept. Actriţa a arătat astfel că nu îl mai are deloc la inimă pe fostul soţ, încheie voici.fr. (Agerpres)

Comentarii