ADVERTORIAL

Meşterescu – un nou jucător în piaţa magazinelor de bricolaj din Iaşi

vineri, 21 noiembrie 2014, 02:50
1 MIN
 Meşterescu – un nou jucător în piaţa magazinelor de bricolaj din Iaşi

Anul 2014 anunta aparitia unui nou jucator in piata magazinelor de bricolaj din Iasi.

Dezvoltarea unui nou concept, gandit pentru romani, a insemnat un prim pas in dezvoltarea sectorului de retail a companiei.

Mesterescu este situat strategic, intr-o zona neacoperita de aripa magazinelor de bricolaj cu veche traditie in piata, mai exact Lunca Cetatuii km. 2, dupa intersectia cu Satul Horpaz. In cei peste 1600 de metri patrati de hale de expunere si peste 5000 de metri patrati de parcare si depozitare exterioare, sunt desfasurate game complete de produse. Mesterescu reuneste Instalaţii ELECTRICE, Instalaţii SANITARE, instalaţii TERMICE, Construcţii (bca, caramida, ciment), Gresie & Faianţă, Parchet, Amenajări, Decoraţiuni, Grădină, Scule şi unelte, Baie, Bucătărie.

"Deschiderea Mesterescu a insemnat creare a 16 noi locuri de munca. Dorinta noastra este dezvoltarea brandului la nivel local, intr-o prima etapa, astfel incat sa devina prima alegere a consumatoruilor de produse de bricolaj din arealul geografic de adresabilitate”, ne-a declarat Dna. Gabriela Vizitiu, Directorul Mesterescu.

 

Comentarii