Mihaela Rădulescu: „Singurul talent pe care mi-l asum este cel de mamă”

marți, 23 septembrie 2014, 07:12
2 MIN
 Mihaela Rădulescu: „Singurul talent pe care mi-l asum este cel de mamă”

Şi-a asumat cu nonşalanţă relaţiile care i-au dat fiori sau au umplut-o de fericire, a vorbit deschis despre viaţa ei, dar nu are nicio taină de ascuns nici când vine vorba de operaţii estetice.

E emisiunea ”Românii au talent” o provocare pentru Mihaela Rădulescu? Ce te-a făcut să revii în televiziune?

Cum să nu fie? Asta m-a şi făcut să accept, după atâtea alte propuneri de la alte televiziuni, să mă întorc pe sticlă.  E o emisiune pe care am urmărit-o atât în varianta ei românească, cât şi în cea britanică, franceză sau americană. E un program de referinţă, care aduce în lumina potrivită orice om talentat, abia aştept să înceapă defilarea concurenţilor. M-a încântat ideea de a juriza, de a alege, din perspectiva experienţei mele în televiziune, pe cei ce merită cu adevărat şansa de a deveni cunoscuţi şi de a face o carieră din talentul lor.

Care este talentul ascuns al Mihaelei Rădulescu, că tot faci parte din juriul celebrei emisiuni?

Din păcate, cred că lucrurile la care mă pricep cel mai bine au fost mereu vizibile: televiziunea, scrisul, capacitatea de a mobiliza mase de oameni pentru vreo acţiune caritabilă. Singurul talent pe care mi-l asum este cel de mamă şi cred că mai am ceva note bune la gătit, cel puţin de la cei apropiaţi, care au avut ocazia să mă vadă în "acţiune" în bucătărie.

Te-ai gândit să te reîntorci definitiv acasă sau vei continua să faci naveta?

Nu mă întorc, doar fac naveta. Copilul meu a trecut în clasa a VI-a, e perfect integrat atât şcolar, cât şi social, n-aş putea să provoc schimbări majore în viaţa lui.

 

Comentarii