Monica Gabor a trimis un copil înapoi la orfelinat după doar o noapte, scrie Daily Mail

miercuri, 16 iulie 2014, 17:55
1 MIN
 Monica Gabor a trimis un copil înapoi la orfelinat după doar o noapte, scrie Daily Mail

Faptele Monicăi Gabor au ajuns şi în presa din Marea Britanie. Daily Mail relatează povestea băieţului "adoptat" în urmă cu câţiva ani de fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, despre care nu s-a mai auzit nimic ulterior.

Monica Gabor (26 de ani), acum cu reşedinţa în Statele Unite, declarase public că vrea să adopte un băieţel pe nume Alex Gabriel, care avea 3 ani. La vremea respectivă, soţia lui Irinel şi-a făcut numeroase fotografii cu el şi cu fetiţa ei, Irina.

Britanicii scriu că Moni l-a trimis înapoi la orfelinat după doar o noapte petrecută la Izvorani din cauză că a ţinut-o trează cu plânsul lui.

"Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care intenţiona să-l adopteze. Dar copilul nu s-a putut adapta. Seara, l-a culcat în pat, el a început să plângă şi nu a putut să doarmă. A doua zi, Monica l-a trimis înapoi la orfelinat. Procesul de adopţie a fost întrerupt pentru că nu şi l-a mai dorit", a declarat Mihaela Cristofor, coordonatoarea unei fundaţii caritabile care s-a ocupat de întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Alex Gabriel. Copilul se pregăteşte acum de primul an de şcoală, mai scrie Daily Mail.

 

Comentarii