Multe şi mărunte: Miriuţă a semnat cu Concordia

joi, 20 iulie 2017, 01:43
4 MIN
 Multe şi mărunte:  Miriuţă a semnat cu Concordia
 
Tehnicianul Vasile Miriuţă a fost numit, ieri, în funcţia de antrenor principal al echipei Concordia Chiajna, a anunţat site-ul oficial al grupării ilfovene. Miriuţă, în vârstă de 49 de ani, îl înlocuieşte pe Dan Alexa, care şi-a reziliat de comun acord contractul după prima etapă a Ligii I.  Miriuţă, care în sezonul trecut a pregătit formaţia CFR Cluj, a mai antrenat în cariera sa echipele  Ceahlăul Piatra Neamţ, Györ, ASA Târgu Mureş şi Energie Cottbus.
 
 
Junioarele s-au mulţumit cu argintul
Echipa de junioare a României a fost învinsă în finala Campionatelor Europene de la Guimarass, cu scorul de 0-3 de echipa Rusiei. Adina Diaconu a fost învinsă de Anastasia Koliş cu scorul de 2-3, Andreea Dragoman a fost întrecută de Maria Tailakova  cu 2-3, Tania Plăian a fost învinsă şi ea cu scorul de 2-3 de Kristina Kazanţeva. Echipa de juniori a României (Cristian Pletea, Rareş Şipoş, Florin Spelbuş, Dragoş Florin Oprea) a obţinut medaliile de bronz. Echipa de cadeţi a României  s-a clasat pe locul 20, iar cea de cadete pe poziţia a cincea.
 
 
Premiile la US Open
Premiile la US Open 2017, ultimul turneu de Grand Slam al anului, vor depăşi în premieră 50 de milioane de dolari, după o creştere de nouă la sută faţă de anul trecut, a anunţat, ieri, L’Equipe. US Open va fi primul turneu de tenis care va depăşi această sumă, urmând ca în acest an să acorde premii în valoare de 50,4 milioane de dolari (43,61 milioane de euro). Câştigătorii probelor se simplu masculin şi feminin vor încasa câte 3,7 milioane de dolari (3,2 milioane de euro), în timp ce finaliştii vor primi câte 1,825 milioane de dolari (1,57 milioane de euro). US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se va disputa în perioada 28 august – 10 septembrie.
 
Hart, “ciocănar” cu împrumut
Portarul echipei Manchester City, Joe Hart, a fost împrumutat pentru un sezon la formaţia West Ham United, a anunţat, ieri, site-ul oficial al grupării londoneze. Internaţionalul englez, care mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2019, a fost împrumutat în sezonul precedent la FC Torino. Joe Hart, în vârstă de 30 de ani, a mai jucat în cariera sa la echipele Shrewsbury Town, Tranmere Rovers, Blackpool şi Birmingham City.
 
Alerte de corupţie în tenis
Tennis Integrity Unit (TIU), organismul care luptă împotriva corupţiei din tenis, a anunţat, miercuri, că în intervalul aprilie – iunie a primit alerte de pariuri suspecte legate de 53 de meciuri, dintre care unul de la Roland Garros şi trei de la Wimbledon. Numărul alertelor din al doilea trimestru al anului 2017 este mai mic decât cel al alertelor din aceeaşi perioadă a anului trecut – 73. Dintre cele 53 de meciuri suspectate de o posibilă trucare, patru au fost de Grand Slam, trei din circuitul ATP, unul din circuitul WTA, 20 la turnee challenger, 20 la turnee futures şi cinci la turnee ITF. TIU a anunţat că va ancheta fiecare meci vizat de alertă, atrăgând totodată atenţia că o alertă nu reprezintă o dovadă de trucare a unui meci şi că pariurile suspecte pot avea şi alte explicaţii decât aranjarea meciurilor. În perioada aprilie – iunie s-au disputat 31.281 de meciuri la nivel de tenis profesionist. 
 
Plzen, învinsă într-un meci amical
Echipa cehă Viktoria Plzen, adversara FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionior, a fost învins, ieri, cu scorul de 0-1 (0-0), de formaţia engleză Watford, într-un meci amical disputat în Austria, informează site-ul oficial al vicecampioanei Cehiei. Portarul Costel Pantilimon a intrat pe teren în minutul 60 la Watford. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Okaka Chuka, în minutul 79. Antrenorul echipei Viktoria Plzen, Roman Pivarnik, a folosit următoarea formulă de echipă: Bolek, Mateju, Reznik, Hajek, Havel – Hrosovsky, Zivulic – Petrzela, Kolar, Pilar – Krmencik. Au mai jucat: Hruska – Kopic, Hejda, Horava, Ivanschitz, Bakos şi Zeman. FCSB va întâlni formaţia cehă Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Prima manşă se va disputa la 25 iulie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Returul va avea loc la 1 sau 2 august, în Cehia.
 
 
Conte rămâne la Chelsea
Antrenorul italian Antonio Conte şi-a prelungit contractul cu echipa Chelsea pentru încă două sezoane, actuala înţelegere urmând să expire în vara anului 2021, a anunţat, ieri,  site-ul oficial al campioanei Angliei. "Sunt foarte bucuros că am semnat un nou contract cu Chelsea. Am muncit foarte mult în primul meu an aici pentru a obţine titlul. Sunt foarte mândru de ce am reuşit. Acum va trebui să muncim şi mai mult pentru a păstra ce am câştigat", a declarat Conte. Tehnicianul italian în vârstă de 47 de ani a câştigat titlul în Premier League la primul său sezon la Chelsea Londra. Antonio Conte a mai pregătit în cariera sa formaţiile Arezzo, AS Bari, Atalanta Bergamo, AC Siena, Juventus Torino şi naţionala Italiei.
 
 
 

    

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii