Nevoie mare de jucători

luni, 19 ianuarie 2015, 02:43
2 MIN
 Nevoie mare  de jucători

 CSMS a avut nevoie de patru juniori pentru a putea disputa un joc-şcoală! Înainte de plecarea în Antalya, antrenorul Nicolo Napoli a avut la dispoziţie doar 13 jucători

 
 
CSMS Iaşi are nevoie urgentă de întăriri. Sâmbătă, pentru a alcătui două echipe care să joace un meci-şcoală, a fost nevoie să se apeleze la doi fotbalişti de la Centrul de Copii şi Juniori. Ţinând cont de faptul că în lotul coordonat de Nicolo Napoli se mai află alţi doi juniori, Moisi şi Chelaru, că se doreşte cedarea lui Călugăru şi Crenganiş la alte echipe şi că Enescu este în probe, avem tabloul existent la o echipă care se bazează cu adevărat doar pe 13 (!) jucători de câmp: Voicu, Mitic, Mihalache, Ciucă, Plămadă, Bădic, Ţigănaşu, Bosoi, Ciucur, Creţu, Olah, Coşereanu şi Bole! Asta şi pentru că reintrarea lui Liviu Mihai se tot amână, fotbalistul care a lipsit aproape tot turul din cauze medicale acuzând dureri în momentul în care lucrează cu mingea, iar Gomo Onduku este aşteptat abia miercuri în Iaşi. În plus, întărirea lotului se face cu mari dificultăţi, preşedintele CSMS, Florin Prunea, anunţând ieri că o altă pistă s-a închis definitiv: “Tratativele cu atacantul Cristi Bud s-au închis. Milsami Orhei cere 30 000 de dolari pentru a-l ceda pe jucător, sumă pe care nu suntem dispuşi să o achităm”.

Şeful executivului ieşean speră însă ca lucrurile să se mai remedieze până la plecarea în cantonamentul din Antalya, care este prevăzută a avea loc vineri. “În ţară sunt foarte puţine variante. De aceea, testăm mai multe piste din străinătate. Luni ar putea ajunge un atacant sârb, care să fie testat, continuăm discuţiile pe o filieră spaniolă, sperăm să găsim soluţii să acoperim posturile deficitare, ţinând cont şi de bugetul restrâns pe care-l avem la dispoziţie” a încheiat Prunea.

Comentarii