Scene violente la vârste sub 18 ani

O fată de 17 ani a sărit din maşină în timp ce se certa cu iubitul. Acum e în spital

joi, 18 februarie 2016, 02:58
1 MIN
 O fată de 17 ani a sărit din maşină în timp ce se certa cu iubitul. Acum e în spital

Tânăra de 17 ani care a ajuns marţi seara la spital în urma unui accident de maşină la Târgu Frumos a sărit vo­luntar din maşina prietenului său. Cel puţin aşa au precizat poliţiştii, care au deschis un dosar penal în acest sens.

Reprezentanţii poliţiei au precizat că minora se afla în autoturismul prie­tenului său, care locuieşte în Târgu Frumos, circulând dinspre Ion Ne­culce către Târgu Frumos. În localitatea Ion Neculce, din motive asupra cărora încă se fac cercetări, tânăra a deschis portiera maşinii şi a sărit.

„În jurul orei 16.30, tânărul de 23 de ani a mers în localitatea Ion Neculce, de unde a preluat-o pe tânără şi au plecat spre Târgu Frumos. În jurul orei 17.30, în urma unei discuţii în contradictoriu, minora în vârstă de 17 ani a deschis portiera şi a sărit din mers. Şoferul a oprit autoturismul, a coborât şi a transportat victima la spitalul din Târgu Frumos. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar-şef în cadrul poliţiei.

Minora a fost transportată ulterior cu o ambulanţă, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi, pentru a primi îngrijiri medicale.

Comentarii