De Business

Punem punctul pe știi

O fostă judecătoare riscă să îşi piardă apartamentul de patru camere

miercuri, 18 martie 2015, 02:50
1 MIN
 O fostă judecătoare riscă să îşi piardă apartamentul de patru camere

Pensionare dificilă pentru o fostă judecătoare de la Curtea de Apel Iaşi. Un executor judecătoresc din Iaşi a anunţat că scoate la vânzare apartamentul cu patru camere aparţinând fostului magistrat Leocadia Roşculeţ, care nu şi-a mai putut plăti ratele aferente unui împrumut de la societatea nebancară Est Eurocredit IFN din Galaţi.

„Eu, Andrei Cezar, executor judecătoresc (…) vă aduc la cunoştinţă că, la data de 24.04.2015 se va vinde la licitaţie publică în Iaşi, str. Grigore Ureche, nr. 7, imobilul – apartament compus din patru camere şi dependinţe, situat în Iaşi, str. Petre Ţuţea (fostă Împăcării), nr. 2B, cu o suprafaţă de 94,35 mp, ce dispune de o cotă indiviză de 10% din suprafaţa de folosinţă comună a imobilului şi cota indiviză reprezentând suprafaţa de 32,90 mp din terenul pe care se află blocul 907 – tronson 1, pentru îndestularea creanţei aferentă dosarului de executare”, se arată în publicaţia de vânzare a executorului judecătoresc.

Potrivit documentului menţionat, preţul de pornrie a licitaţiei va fi de 365.000 lei, potrivit raportului de evaluare definitivat de un expert în 6 martie 2015. Potrivit Hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii, judecătoarea Leocadia Roşculeţ a fost pensionată, la cerere, la vârsta de 58 de ani şi 9 luni, după o activitate de 30 de ani în magistratură, din care doi ani şi 3 luni ca jurisconsult şi 27 de ani şi 10 luni ca judecător. În 2012, fosta judecătoare Roşculeţ a avut un proces şi cu şefa cabinetului avocatului Mihail Vlasov, care reclama nerestituirea unui împrumut de 9.000 de euro conform cu clauzele stabilite în contract.

 

 

Comentarii