O mare firmă recrutează studenţi de la USAMV

luni, 06 iunie 2016, 01:57
1 MIN
 O mare firmă recrutează studenţi de la USAMV

„Timac Agro“ Romania, o companie multinaţională franceză din cadrul grupului „Roullier“, specializată în nutriţie vegetală, caută să recruteze direct din rândul studenţilor Universităţii de Ştiinţe Agri­cole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu“ de la Brad.  

Aceştia caută în prezent, în baza unui parteneriat cu USAMV, un Junior product manager pentru una dintre cele şase zone nou-create de către aceştia în ţară – Timiş/Arad, Bihor/Satu Mare, Muntenia, Brăila/Galaţi/Vrancea, Oltenia şi Iaşi/Vaslui/Neamţ/Botoşani. Se caută studenţi în anul terminal, masterand sau absolvent al unei facultăţi de profil agronomic (agricultură, horticultură sau inginerie economică în agricultură), care să deţină permis de conducere categoria B de măcar un an, să fie autodidact, o persoană comunicativă, energică şi am­biţioasă.

Studenţii care sunt interesaţi de această oportunitate vor avea ca atribuţii de serviciu să identifice clienţi noi – fermieri, să realizeze fişe de urmărire a culturilor fertilizate cu soluţii companiei, să se implice în organizare de simpozioane alături de echipă, să viziteze fermierii din zona arondată, să organizeze loturi demo şi să le prezinte fermierilor în câmp. 

Comentarii