De Business

Punem punctul pe știi

O nouă încercare de închiriere a spaţiilor de la parcul agroindustrial de la Leţcani

marți, 07 februarie 2017, 02:50
1 MIN
 O nouă încercare de închiriere a spaţiilor de la parcul agroindustrial de la Leţcani

Consiliul Judeţean mai face o încercare de a găsi chiriaşi pentru spaţiile deţinute la parcul agroindustrial de la Leţcani. O nouă licitaţie pentru închirierea celulelor de depozitare, spaţiilor de birouri şi showroom-ului din cadrul Transagropolis va fi organizată pe 22 februarie, după ce licitaţia precedentă a fost anulată din lipsă de participanţi. 

În cadrul Transagropolis vor fi licitate 7 celule frigorifice cu suprafeţe cuprinse între 65,75 şi 92,2 mp, 27 de birouri cu suprafeţe cuprinse între 8,7 şi 30,3 mp şi un showroom de 416 mp, la un preţ de pornire de 2,5 euro/mp/lună. Înscrierile la licitaţie se pot face până pe 20 februarie.

„Continuăm demersurile pentru închirierea spaţiilor care au mai rămas la parcul agroindustrial. Sperăm să avem un grad de ocupare cât mai mare până la sfârşitul acestui an. Este unul dintre proiectele pe care ţin foarte mult să-l ducem la bun sfârşit, pentru că ar fi un semnal important şi pentru mediul de afaceri că judeţul este preocupat să creeze infrastructura necesară pentru ca investitorii să îşi desfăşoare activitatea la Iaşi”, a declarat preşedintele CJ, Maricel Popa.

În cadrul Transagropolis au fost închiriate până la sfârşitul anului trecut doar două celule de frig cu o suprafaţă de 86,45 mp şi un depozit de 92,2 mp, respectiv 16,27% din totalul spaţiului disponibil. Valoarea proiectului s-a ridicat la 18,75 milioane de lei, din care 12,1 milioane de lei au reprezentat finanţarea europeană nerambursabilă.

 

  

Comentarii