O scrisoare de dragoste a actriţei Elizabeth Taylor pentru Richard Burton, scoasă la licitaţie

miercuri, 03 septembrie 2014, 20:23
1 MIN
 O scrisoare de dragoste a actriţei Elizabeth Taylor pentru Richard Burton, scoasă la licitaţie

O scrisoare de dragoste redactată de celebra actriţă Elizabeth Taylor şi adresată soţului ei Richard Burton a fost scoasă la licitaţie.

Celebra actriţă a redactat o scrisoare emoţionantă pentru a marca a 10-a aniversare a căsniciei sale cu Richard Burton în 1974, la câteva săptămâni după despărţirea cuplului, şi cu trei luni înainte de divorţul celor doi artişti.

În scrisoare, Elizabeth Taylor vorbeşte despre dragostea pentru soţul ei: "Dragul meu şi (încă) soţul meu… aş vrea să îţi pot spune despre dragostea pe care ţi-o port, despre teama mea, despre plăcerea mea, despre cea mai pură plăcere sălbatică a mea (cu tine), despre gelozia, mândria, mânia mea faţă de tine. Dar cel mai mult, despre dragostea mea pentru tine şi despre porţiile mici de iubire pe care mi le oferi. Aş vrea să îţi pot scrie despre asta, dar nu pot. .. Oricum, te doresc cu pasiune, a ta (încă) soţie".

Specialiştii se aşteaptă ca scrisoarea să fie vândută cu cel puţin 35.000 de lire sterline (59.500 de dolari) la licitaţia online ce va fi organizată de casa Paul Fraser Collectibles din Marea Britanie.

Cei doi actori s-au recăsătorit în 1975 şi au divorţat pentru a doua oară în 1976. Richard Burton a încetat din viaţă în 1984, iar Elizabeth Taylor în 2011.

 

Comentarii