O Toyota Hilux condusă de fiul unui primar din Iaşi, răsturnată de un Mercedes GL (VIDEO)

joi, 26 iunie 2014, 01:58
2 MIN
 O Toyota Hilux condusă de fiul unui primar din Iaşi, răsturnată de un Mercedes GL (VIDEO)

Fiul primarului din Şcheia a ajuns la spital după ce a fost izbit de un SUV înmatriculat în Republica Moldova. Toyota Hilux (cabină dublă) are în jur de 2,7 tone, iar Mercedes-ul, în jur de 2,5 tone.

Fiul primarului din comuna Şcheia a ajuns ieri la spital după ce autoturismul său, marca Toyota Hilux, a fost lovit de un Mercedes GL450. Accidentul a avut loc la intersecţia drumului din Scânteia, cu drumul care duce spre Şcheia.

Leonard Iacob, fiul primarului din Şcheia, se afla la volanul autoturismului său deplasându-se dinspre Vaslui către Iaşi, iar la intersecţie a fost izbit de un SUV Mercedes care nu i-a acordat prioritate venind de pe un drum lateral. Şoferul a încercat să evite Mer­cedes-ul şi a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat cu roţile în sus. Bărbatul a fost scos din maşină de mai mulţi săteni şi ulterior transportat la Spitalul „Sfântul Spi­ri­don“ de o ambulanţă, fiind rănit uşor. Ac­cidentul a avut loc în jurul orei 11.

„Po­liţiştii au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier cu victime, în localitatea Scânteia. Din primele cercetări, şoferul unui autoturism Mercedes nu a acordat prioritate unui alt autoturism, cu care a intrat în coliziune. Ambii şoferi au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind ne­gativ“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

În autoturismul Mer­ce­des cu numere de înmatriculare de Re­publica Moldova se aflau mai multe femei şi o tânără, iar la volan, un bărbat. Acesta a fost testat cu etilotestul de către poliţişti, iar rezultatul a fost negativ. Pe numele lui a fost deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii