O tragicomedie socială inedită, mâine, la Teatru Fix

miercuri, 27 aprilie 2016, 16:22
1 MIN
 O tragicomedie socială inedită, mâine, la Teatru Fix

Ieşenii sunt invitaţi mâine, începând cu ora 19 la un spectacol inedit. Este vorba de producţia „Huooooo!!!“, susţinută de trupa de teatru „Auăleu“ din Timişoara formată din actorii de improvizaţie Marian Pîrvulescu şi Christine Cizmaş. 

Textul şi scenariul sunt scrise de Ividiu Mihăiţă, iar biletul de intrare costă 15 lei de persoană. Cei care doresc să meargă pot face rezervări la numărul de telefon: 0724/921.212 între orele 17 şi 21.

„Un spectacol fără decor, muzică, efecte, costume, fum, figuraţie, dar la care în schimb se râde. Postura în care sunt puşi artiştii, atunci când trebuie să îşi descrie operele, este ca aceea în care mamele spun despre copiii lor că sunt cei mai frumoşi din lume. Ar fi ilar să ne lăudăm singuri spectacolele. Nu, categoric nu este cel mai bun spectacol făcut vreodată şi doar aşa ştim, că nu este cel mai prost, ceea ce e mai important decât să nu fie cel mai bun. Imaginaţi-vă un spectacol fără final, fără sfârşit, la care nu trebuie să aplauzi, un spectacol care nu are o durată fixă, poate ţine o oră şi jumătate, două sau trei.

O tragicomedie politică, socială şi umană“, au menţionat artiştii despre spectacolul lor. Reprezentaţia are loc în cadrul turneului IndependNet 2016, un proiect finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi organizat de IndependNet, care este o reţea a teatrelor independente.

Comentarii