Pacaleala de pe DexOnline. Explicatii sexuale pe fundal roz

marți, 02 aprilie 2013, 07:16
1 MIN
 Pacaleala de pe DexOnline. Explicatii sexuale pe fundal roz

Dicţionarul explicativ al limbii române, varianta electronică (dexonline.ro), a intrat şi el în "hora" păcălelilor de 1 aprilie, cu un anunţ pe fundal roz despre lansarea unui nou dicţionar, DISOO (Dicţionar Ilustrat de Sexualitate Orientală Orientată).

Pentru a fi cât mai credibili, cei de la dexonline.ro au precizat că au muncit şase luni pentru lansarea acestui produs online, având nevoie chiar şi de cursuri de specializare. Mai mult, ei au dat publicităţii şi numele autorilor dicţionarului: Vysapha Kootopa Kaleala şi Sanookredetz Chespoon – adică "vi s-a făcut o păcăleală şi să nu credeţi ce spun".

"Autorii acestuia, Vysapha Kootopa Kaleala şi Sanookredetz Chespoon au fost de acord să ne pună la dispoziţie acest dicţionar, inclusiv imaginile. Suntem în special mulţumiţi de traducerea acestuia în limba română, la care am muncit asiduu în ultimele şase luni, fiind nevoie inclusiv de cursuri de specializare. Având în vedere că cei mai mulţi utilizatori sunt obişnuiţi cu formatul fără poze, acesta va rămâne formatul implicit. Dacă doriţi să activaţi pozele, vă rugăm setaţi acest lucru de la Preferinţele contului", se arată în mesajul de pe prima pagină.

Comentarii