De Business

Punem punctul pe știi

Pe Bahlui se fac lucrări de stabilizare cu gabioane

In prezent, se execută lucrări de reprofilare a albiei minore în zone depoului RATP, susţin oficialii de la Administraţiei Bazinală Apă Prut Bârlad..

joi, 14 martie 2013, 02:50
1 MIN
 Pe Bahlui se fac lucrări de stabilizare cu gabioane

Imediat ce temperaturile au crescut în termometre, lucrările la modernizarea Bahluiului au reînceput. În prezent, în sectorul amonte se execută lucrări de reprofilare a albiei minore în zone depoului RATP şi lucrări de stabilizare taluz albie cu gabioane, între Podul de Piatră şi Podul Alexandru, pe ambele maluri”, a declarat Dan Buruiană, purtător de cuvânt al Administraţiei Bazinală Apă Prut Bârlad.

 

Acesta a continuat, precizând că în prezent se lucrează şi în sectorul median. Între Podul Tudor Vladimirescu şi Podul Avram Iancu, pe ambele maluri se execută lucrări de reprofilare taluz mal. Lucrările de betonare a albiei în sectorul median vor demara atunci când condiţiile meteo vor permite executarea acestei proceduri”, a mai spus Dan Buruiană. Cu toate acestea, locuitorii din zona Metalurgie se plâng că aici Bahluiul arată de parcă nu s-ar fi lucrat deloc. În zona Metalurgie nu s-a lucrat încă. Doar s-au pus gabioanele şi s-au îndreptat malurile. Lucrarea nu s-a predat încă. După ce se va lucra la porţiunile în care există riscul alunecării de teren şi se va face înierbarea, atunci se vor continua lucrările”, a mai spus purtătorul de cuvânt de cuvânt al Administraţiei Bazinale Apă Prut Bârlad, deşi locuitorii din zonă susţin că aici s-a lucrat.

 

Comentarii